18 τρυφερές φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι κάθε παιδί αξίζει ένα κατοικίδιο!

Από neolaia.gr Team 2 Μαρτίου 2019

Τα ζώα αγαπούν τους ανθρώπους και οι μικροί άνθρωποι εκτιμούν τη συντροφιά τους όσο κανείς!

Τα ζώα είναι πλάσματα της φύσης, τα οποία θα έπρεπε να προστατεύουμε, όχι απλώς επειδή έχουμε ευθύνη να το κάνουμε, αλλά γιατί μας έχουν ανάγκη και, τις περισσότερες φορές, κινδυνεύουν άμεσα, λόγω της ανευθυνότητας και ματαιοδοξίας ενός αριθμού ανθρώπων.

Πολλά κατοικίδια αποτελούν κανονικό μέλος μιας οικογένειας και συμβάλλουν στην ευδαιμονία της ίδιας, με ένα τρόπο απίστευτα τρυφερό και ανιδιοτελή.

Μάλιστα, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, έχει αποδειχτεί ότι τα κατοικίδια συμβάλλουν στη συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη των μικρών παιδιών, με έναν εντελώς μοναδικό τρόπο. Μεγαλώνοντας με ένα σκύλο ή μια γάτα, ένα παιδί μπορεί να αναπτύξει γρηγορότερα ορισμένες αρκετά σημαντικές νοητικές και ψυχικές «ποιότητες», ενώ παράλληλα έχει το πλεονέκτημα μιας τρυφερής συντροφιάς που του εξασφαλίζει γέλιο, παιχνίδι και χαρούμενες αναμνήσεις για το μέλλον.

Αν, λοιπόν, έχεις την παραμικρή αμφιβολία για το αν τα παιδιά πρέπει ή δεν πρέπει να μεγαλώνουν κοντά σε κατοικίδια, τότε ρίξε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες.

Όπως είπε κάποια στιγμή ένας σπουδαίος φιλόσοφος: «Τα μάτια ενός ζώου έχουν την ικανότητα να μιλούν μια σπουδαία γλώσσα.»

Δες ακόμα: Αυτά τα παιδιά πήραν για δώρο κουτάβια και οι αντιδράσεις τους είναι ό,τι πιο γλυκό έχεις δει ποτέ!
15 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι όντως οι σκύλοι είναι η καλύτερη παρέα για τον άνθρωπο!
ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486