Υποτροφίες 2019 από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Υποτροφίες 2019: Δείτε αναλυτικά!

Αν ενδιαφέρεσαι για υποτροφίες 2019 τότε μπορεί να σε ενδιαφέρει η νέα προκήρυξη που δημοσιεύτηκε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Αναλυτικά:

Ο ειδικός λογαριασμός κονδυλίων έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, προκηρύσσει την πλήρωση «1» θέσης έκτακτου προσωπικού στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη συνδυασμένης χημικής και βιολογικής διεργασίας για την υπερ-αποθείωση πετρελαϊκών προϊόντων» (MIS 5030227).

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ανάπτυξη συνδυασμένης χημικής και βιολογικής διεργασίας για την υπερ-αποθείωση πετρελαϊκών προϊόντων» με κωδικό ΟΠΣ «Κωδικός MIS 5030227» και κωδικό ΕΛΚΕ ΕΜΠ 68/1256, η οποία έχει ενταχθεί στη Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ελληνικό Δημόσιο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης. Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσονται «1» θέση έκτακτου προσωπικού που θα απασχοληθεί στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μέσω σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου.

ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ 2019 ΕΔΩ!

ΘΕΣΕΙΣ

Αναλυτική περιγραφή των θέσεων με τον αντίστοιχο κωδικό κάθε θέσης παρατίθεται στον Πίνακα του Παραρτήματος Ι.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Πληρέστερη περιγραφή του αντικειμένου κάθε θέσης, καθώς και τα παραδοτέα που σχετίζονται με αυτή, θα αποτυπωθούν στις συμβάσεις που θα συναφθούν ανάμεσα στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και στο επιλεγέν προσωπικό.

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος των παραδοτέων του έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Υπεύθυνο της Πράξης.

ΑΜΟΙΒΕΣ

Το προβλεπόμενο συνολικό κόστος προβλέπεται στο ποσό των 44.200€, περιλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ, όπου απαιτείται, και μέχρι του ύψους του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του έργου (ΑΔΑ Ανάληψης Υποχρέωσης: Ψ64746ΨΖΣ4-ΑΚΘ). Στο προβλεπόμενο ποσό περιλαμβάνεται και κάθε νόμιμη επιβάρυνση υπέρ παντός τρίτου και του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς και η κατά νόμο προβλεπόμενη ασφαλιστική εισφορά του Δικαιούχου/ασφαλισμένου και εργοδότη, εφόσον απαιτείται. Η αμοιβή θα καταβάλλεται από το ΕΜΠ με Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών, υπό τον όρο της προηγούμενης καταβολής της χρηματοδότησης του έργου από τον χρηματοδότη στο ΕΜΠ.

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Οι συμβάσεις δύνανται να ανανεωθούν ή να παραταθούν χωρίς περιορισμό μετά από απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, χωρίς τη διενέργεια νέας Πρόσκλησης, μέχρι την ημερομηνία λήξης του έργου.

Ο εκτιμώμενος χρόνος έναρξης των έργων ορίζεται από την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής.

Ως τόπος απασχόλησης του έκτακτου προσωπικού ορίζεται η έδρα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, Τ.Κ. 15780, Αθήνα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Στο φάκελο υποβολής της πρότασης κάθε ενδιαφερόμενου θα πρέπει να εμπεριέχονται τα ακόλουθα στοιχεία:

1. Αίτηση με αναφορά στον κωδικό της θέσης (σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα).
2. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα.
3. Ευκρινή φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών.
α. Απλά και ευανάγνωστα αντίγραφα εάν πρόκειται για έκδοση από ελληνικό δημόσιο φορέα ή
β. Απλά και ευανάγνωστα αντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, εφόσον έχουν επικυρωθεί αρχικά από δικηγόρο, καθώς και ευκρινή φωτοαντίγραφα από τα πρωτότυπα όσων ιδιωτικών εγγράφων φέρουν θεώρηση από τις υπηρεσίες και τους φορείς που εμπίπτουν στη ρύθμιση Ν. 4250/2014 ή
γ. ευκρινή φωτοαντίγραφα αλλοδαπών εγγράφων, υπό την προϋπόθεση ότι τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί πρωτίστως από δικηγόρο τα οποία θα συνοδεύονται από επίσημες μεταφράσεις.
4. Άλλα συνηγορούντα στοιχεία που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος και που θα αναφέρονται στο Βιογραφικό Σημείωμα (Προϋπηρεσία, Συστατικές Επιστολές κ.λ.π.).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης, δηλαδή το αργότερο μέχρι «14-03-2019».

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Η υποβολή των αιτήσεων και των λοιπών δικαιολογητικών θα πρέπει να κατατεθούν στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σε κλειστό φάκελο είτε αυτοπροσώπως, είτε να υποβληθούν ταχυδρομικώς αποκλειστικά με συστημένη επιστολή, με εμπρόθεσμη κατάθεση μέχρι και την 14/03/2019 στην παρακάτω διεύθυνση:

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 9
157 80 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Στο Φάκελο θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται:

1. Η ένδειξη για το Έργο: «Ανάπτυξη συνδυασμένης χημικής και βιολογικής διεργασίας για την υπερ-αποθείωση πετρελαϊκών προϊόντων», ΟΠΣ (MIS) 5030227 με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Ε.Μ.Π. κ. Δημήτρη Κέκο.
2. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος: 12132/27-02-2019 και ο κωδικός της θέσης.
3. Το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Δημήτρη Κέκο, τηλ. +30-210-7723205, ώρες 10:00 – 15:00 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση kekos@chemeng.ntua.gr. Αντικατάσταση της πρότασης ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων. Προτάσεις, οι οποίες θα υποβληθούν μετά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες και δε θα αξιολογούνται. Ελλιπείς αιτήσεις και αιτήσεις χωρίς αναφορά σε κωδικό θέσης δε θα ληφθούν υπ’ όψιν. Προσόντα που αναφέρονται είτε στην πρόταση, είτε στο βιογραφικό σημείωμα, αλλά δεν τεκμηριώνονται με την υποβολή των αντιστοίχων δικαιολογητικών, δε θα ληφθούν υπ’ όψιν και δε θα μοριοδοτηθούν για την τελική κατάταξη των υποψηφίων.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;