Μπήκε η άνοιξη... Ας φουντώσει μόνο η φύση!
Ώρα για αποτρίχωση Laser!

Τώρα που επιτέλους μπήκε η Άνοιξη κι είναι ουρανού κατάνυξη (δεν μπόρεσα να αντισταθώ), είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις τις προετοιμασίες για το καλοκαίρι, που πλησιάζει ολοταχώς.

Αυτό σημαίνει πως πολύ σύντομα θα έρθει εκείνη η υπέροχη ώρα που θα ξεκινήσουμε να κατεβάζουμε από τα πατάρια τα ανοιξιάτικά μας ρούχα. Άρα… Ήρθε η ώρα για αποτρίχωση!

Το ξέρω πως δεν είναι το αγαπημένο σου. Τουλάχιστον μέχρι τώρα… Because i’m gonna make you an offer you can’t refuse. Κοινώς, έχω να μοιραστώ μαζί σου μία προσφορά, για να απαλλαγείς εύκολα, γρήγορα, άνετα και -πολύ βασικό- πολύ οικονομικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Η Healthy Derma Clinics, είναι το δερματολογικό ιατρείο που θα εμπιστευθείς για να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη/ος για το καλοκαιράκι. Είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα Laser Αποτρίχωσης, CO2 και RF υψηλής τεχνολογίας με όλες τις Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις αλλά και την απόλυτη πιστοποίηση FDA.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις τεχνικές έχουν τις πλέον υψηλές πιστοποιήσεις, ενώ δύο εξειδικευμένοι δερματολόγοι θα είναι εκεί και θα μοιραστούν μαζί σου την επιστημονική τους γνώμη ξεχωριστά, στον ίδιο χώρο. Ο οποίος παρεπιπτόντως είναι υπέροχος και όση ώρα θα βρίσκεσαι εκεί, μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα χαλαρώσεις τελείως. Σε ποιον άλλωστε δεν αρέσει να τον περιποιούνται;

Κι έρχομαι στο επίμαχο ζήτημα!

Ως αναγνώστης του neolaia.gr μπορείς να κάνεις θεραπείες αποτρίχωσης Laser ποδιών, μπικίνι, πλάτης και ώμων σε ακόμα χαμηλότερη τιμή, αφού σου έχω έναν μοναδικό εκπτωτικό κωδικό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Με αυτόν θα κλείσεις 6 συνεδρίες Laser για μπικίνι με 160€ από 360€, για πόδια με 290€ από 320€ και για πλάτη & ώμους με 260€ από 480€.

Πώς θα το κάνεις; Θα μπεις στο healthydermaclinics.com, θα επιλέξεις τη θεραπεία που επιθυμείς, θα συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας και θα σημειώσεις στο σχετικό πεδίο τον κωδικό “neolaia.gr” για να πάρεις την επιπλέον έκπτωση.

Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Πριν καλά- καλά το καταλάβεις το καλοκαίρι θα είναι εδώ! Προετοιμάσου και κλείσε σήμερα κιόλας το ραντεβού σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;