Master Chef 2019: Αυτός ήταν ο παίκτης που κέρδισε τη δοκιμασία ασυλίας!
Άλλη μία δοκιμασία ασυλίας έγινε στο Master Chef 2019! Δες ποιος παίκτης κέρδισε!

Ακόμη μία δοκιμασία ασυλία έγινε στο Master Chef 2019 και ζήσαμε απίθανες στιγμές στην κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής!

Στη δοκιμασία ασυλίας, λοιπόν, οι τρεις καλύτεροι ήταν ο Χρήστος Μπάρκας, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και η Ιωάννα Μπουρλόκα. Έτσι, οι τρεις τους πέρασαν από μία τελική δοκιμασία για να δουν ποιος θα κερδίσει την ασυλία τελικά!

Στην τελική διαδικασία οι τρεις κριτές τους ζήτησαν να φτιάξουν από 15 αυγά μάτια ο καθένας και αυτός που θα τελείωνε πρώτος θα έπαιρνε και την ασυλία! Λίγο περίεργη η δοκιμασία, θα πω εγώ, αλλά είχε αγωνία και μπορούσες να στοιχηματίσεις με αυτούς που το έβλεπες από το σπίτι!

Ο Χρήστος κατάφερε με ελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου να πάρει τη νίκη από τη Σπυριδούλα! Η παίκτρια που ανήκει στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου πέταξε κάτω το τηγάνι και το πιρούνι και έπιανε τα μαλλιά της, μη μπορώντας να πιστέψει πώς έχασε.

Να σημειώσω εδώ, ότι ο Χρήστος κερδίζει για τρίτη φορά την ασυλία και στην ψηφοφορία θα μπορεί να ψηφίσει αλλά όχι να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Για τρίτη φορά, την ασυλία κερδίζει ο Χρήστος. Στην αυριανή ψηφοφορία θα μπορεί να ψηφίσει, αλλά όχι να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του. #MasterChefGR @StarChannelTv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Δες ακόμα: Master Chef 2019: Ποια ομάδα κέρδισε την ομαδική δοκιμασία με άριστα; (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;