Κι όμως συνέβη! Εμφανίστηκε στο πλατό του Μουτσινά και μας κούφανε!
Να και κάτι που δεν περίμενα με τίποτα!

Ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του “Για την Παρέα” έχει περάσει από κόσκινο πολλούς διάσημους και celebrities της showbiz! Πάντα με το χιούμορ του και την έξυπνη ατάκα μας κάνει να γελάμε, αλλά από ότι δείχνει και οι ίδιοι οι διάσημοι το παίρνουν στο χαβαλέ!

Πάντως, μία συγκεκριμένη δεν περιμέναμε να τη δούμε ποτέ ούτε στην εκπομπή, ούτε τηλεφωνικά! Είναι μία παρουσία που έχει σχολιάσει άπειρα ο Νίκος και κάθε φορά μας έκανε να γελάμε με τις ατάκες του για αυτή.

Ποια είναι;

Μα ποια άλλη, η Μέγκι Ndrio!

Εκεί που έκανε τους σχολιασμούς του ο Νίκος Μουτσινάς και παίζει ένα απόσπασμα που δείχνει την Μέγκι κάτια γίνεται στο πλατό! Μουσική, καπνοί και εμφανίζεται η εκρηκτική Μέγκι Νdrio!

Μας άφησε όλους άφωνους, αλλά και τον ίδιο τον Νίκο, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι έπρεπε να ήταν ντυμένος με τα κανονικά του ρούχα για να την υποδεχτεί με τον σωστό τρόπο! Η Μέγκι, πάντως, που τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Next top model, έδειξε να το ευχαριστιέται και να μην υπάρχει καμία υπόνοια για τα σχόλια που έχει ακούσει!

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν σταμάτησε να της λέει πόσο πιο όμορφη, ψηλή, αλλά και νεότερη φαίνεται από κοντά, ενώ έμαθε και μερικά πράγματα τόσο για την τριάδα της φωτιάς, όσο και για τα επαγγελματικά σχέδια της.

Δες το απόσπασμα που σίγουρα δε θα περίμενες να το δεις!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! @meggi_ndrio ???❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giatinparea (@giatinparea) στις

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;