Κύπελλο Ελλάδος: Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το εισιτήριο για τους
Ο τελευταίος αγώνας για τα προημιτελικά για το Κύπελλο Ελλάδος έρχεται και ο Ολυμπιακός θέλει να διασφαλίσει τη νίκη!

Το Κύπελλο Ελλάδος περνάει στη φάση των ημιτελικών σιγά- σιγά και εμείς περιμένουμε να δούμε ωραίο θέαμα. Σήμερα θα γίνει ο τελευταίος αγώνα για να δούμε ποια ομάδα θα πάρει το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για τους “4” του Κυπέλλου Ελλάδος!

Μετά την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, που ήδη βρίσκονται στα ημιτελικά, λόγω των αποτελεσμάτων των αγώνων των προηγούμενων ημερών, αποφασισμένος να πάρει μία γρήγορα ρεβάνς με τη Λαμία στο γήπεδο Καραϊσκάκη είναι ο Ολυμπιακός! Ο αγώνας είναι σήμερα στις 19:30!

Οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 3- 3 στον πρώτο αγώνα στη Λαμία. Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς δε σκοπεύει να ρισκάρει την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έτσι, ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν με σοβαρότητα και να δώσουν συνέχεια στην εμφατική νίκη που είχαν επί του ΟΦΗ με 5- 1, για τη Super League.

Τώρα, στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει αρκετά μέχρι σήμερα. Χαρακτηριστικά, στην αποστολή είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, αλλά και οι Ξενιτίδης και Μαρίνος από την ομάδα των νέων.

Από την πλευρά της Λαμίας, οι Μελίσσας, Αντέτζο, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Πίτι και Μπαράλες δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της, Μάκη Χάβο.

Δες επίσης: Κύπελλο Ελλάδος: Το πρόγραμμα για τα προημιτελικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;