ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2019: Ποιοι δικαιούχοι πληρώνονται σήμερα;

Από neolaia.gr Team 28 Φεβρουαρίου 2019

Δείτε αναλυτικά για το ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2019!

Σήμερα, Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, ολοκληρώνεται η διαδικασία πληρωμής του ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2019, που έχει ξεκινήσει ήδη από χθες κατά τις απογευματινές ώρες. Σήμερα ωστόσο, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για το σύνολο των δικαιούχων και στα γκισέ. Να σημειωθεί βέβαια πως τα χρήματα θα τα πάρουν μόνο όσοι έχουν αιτήσεις που εγκρίθηκαν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Οι υπόλοιποι δε θα συμπεριληφθούν στη συγκεκριμένη πληρωμή.

Όπως κάθε φορά, η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών. Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Οι δικαιούχοι του βοηθήματος που έχουν λάβει ενημερωτικό SMS για διακοπή χορήγησης του επιδόματος, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν αίτηση εκ νέου εφόσον έχουν δηλώσει κανονικά τα εισοδήματά τους.

Κι αυτό διότι κάποιοι δικαιούχοι κόπηκαν λόγω:

— των αναδρομικών του επιδόματος παιδιού
— της απόκρυψης εισοδήματος από επιδόματα ανεργίας
— και της απόκρυψης εισοδημάτων από επιδοτήσεις κ.α.

Ο έλεγχος για την χορήγηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης γίνεται ανά εξάμηνο επομένως σε όσους κόπηκε μπορούν να κάνουν εκ νέου αίτηση.

Τονίζεται πως σε καμία περίπτωση δε θα ζητηθούν να επιστρέψουν χρήματα πίσω οι δικαιούχοι.

Δείτε επίσης: Επίδομα παιδιού 2019: Αυτή είναι η ημερομηνία που ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486