Αγάπη και σεξ: Τα σημάδια που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις το ένα από το άλλο!
Αγάπη ή σεξ; Η αιώνια ερώτηση που θα σε παιδεύει! Για δες πώς μπορείς να ξεχωρίσεις αυτά τα δύο μεταξύ τους!

Το σεξ είναι ένα κομμάτι της ζωής σου που αποζητάς να έχεις κάθε μέρα. Σου αρέσει, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, όχι μόνο εκείνη τη στιγμή, αλλά και για αρκετή ώρα αργότερα! Αλλά υπάρχουν αρκετές διαφορές ανάμεσα στο σεξ και στον έρωτα!

Μπορεί στη σχέση σου να πιστεύεις ότι κάνεις έρωτα, αλλά να είναι απλό σεξ!

Το σεξ, λοιπόν, είναι η ερωτική πράξη μεταξύ ανθρώπων, ενώ ο έρωτας είναι η ζωηρή έλξη μεταξύ δύο προσώπων, η οποία συνήθως σχετίζεται με την επιθυμία για σεξ. Θεωρείται, μάλιστα το ισχυρότερο συναίσθημα έλξης μεταξύ δύο ανθρώπων!

Έχοντας αυτά στο μυαλό σου για πάμε να δούμε πώς μπορείς να διαχωρίσεις αν αυτό που κάνεις με τη σχέση σου ανήκει στην πρώτη ή τη δεύτερη κατηγορία!

1. Ειλικρίνεια

Στον έρωτα ανάμεσα στους δύο συντρόφους και εραστές υπάρχει ειλικρίνεια. Ξέρει ο ένας τι θέλει ο άλλος και πώς μπορεί να τον ικανοποιήσει καλύτερα! Μάλιστα, θέλει να τον ικανοποιήσει, όχι απλά να περάσει ο ίδιος καλά!

2. Σαρκική Ικανοποίηση

Εδώ μιλάμε για σεξ. Όταν ο άλλος θέλει να ικανοποιήσει μόνο τις ανάγκες του και να ευχαριστήσει μόνο το εγώ του. Δεν νοιάζεται και πολύ για σένα για αυτό και δεν τον ενδιαφέρει αν σου αρέσει ή όχι!

3. Συναισθηματική Ικανοποίηση

Στον έρωτα πέρα από το ότι θα έχεις περάσει καλά, θα έχεις νιώσει και πράγματα. Θα νιώθεις και την ατμόσφαιρα κάπως ηλεκτρισμένη, που λέει και το τραγούδι, και θα δεις ότι αν δεν έχεις κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή έρωτα, είναι τελείως διαφορετικό το συναίσθημα!

4. Βιαστικά πράγματα

Από κάτι τέτοια χαρακτηρίζεται το σεξ! Γρήγορα να γδυθούμε, να γίνει και να φεύγουμε! Ενώ, ο έρωτας κυλάει πιο αργά, πιο ομαλά και καθόλου μα καθόλου, βιαστικά! Είναι σαν να συμμετέχουν όλες σου οι αισθήσεις και να το απολαμβάνει όλο σου το είναι.

Δες ακόμα: One night stand: Τι πρέπει να προσέξεις για να έχει απόλυτη επιτυχία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1