Ελένη Τοπαλούδη: Υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στο βίντεο του βιασμού και τη δολοφονία της!

Από neolaia.gr Team 28 Φεβρουαρίου 2019

Η υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη φαίνεται να παίρνει νέες διαστάσεις με τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητάς!

Στην υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη των τελευταίο καιρό έχουμε δει πολλά νέα στοιχεία και έχουν γίνει και έρευνες για έναν παλαιότερο βιασμό της κοπέλας από τρεις διαφορετικούς δράστες.

Οι γονείς της άτυχης Ελένης θέλουν να δουν την εξέλιξη της υπόθεσης και να λυθεί όπως πρέπει και σωστά!Όλα αυτά τα ζητούν τόσο για την δολοφονία της κόρης τους, όσο και για προηγούμενη υπόθεση βιασμού της, πριν από περίπου ένα χρόνο.

Οι τρεις νεαροί που διαπιστώθηκε από τις Αρχές ότι φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη πριν από ένα χρόνο, ανακρίθηκαν την Τετάρτη. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Τότε, τον Νοέμβριο του 2017, η Ελένη και μία φίλη της, είχαν συναντηθεί με τρεις άνδρες, ο ένας εκ των οποίων ήταν ανήλικος τότε.

«Ενέχονται τα πρόσωπα των τριών πρώτων βιασμών, με την δολοφονία της. Διότι ο ένας έχε σχέση και κοινή καταγωγή με τους άλλους δύο δολοφόνους της» είπε στο δελτίο ειδήσεων ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, κύριος Βαγγέλης Γκιουγκής.

Μάλιστα, οι τρεις νεαροί εμφανίστηκαν στην Ασφάλεια της Ρόδου. Τώρα, θα κληθεί το περιβάλλον της άτυχης Ελένης να αναγνωρίσει αν όντως πρόκειται για τα άτομα με τα οποία είχε βρεθεί εκείνο το βράδυ. Ήδη, βρισκόμαστε στην προανακριτική φάση της υπόθεσης!

Δες ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: Όλα τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486