Beverly Hills: Ετοιμάζεται η επιστροφή της σειράς με τους ίδιους πρωταγωνιστές!
Η ανακοίνωση της επιστροφής του Beverly Hills, 90210 μας έχει ενθουσιάσει!

Μάθαμε ένα νέο που από χτες μας έχει κάνει να τρελαθούμε από τη χαρά μας! Η θρυλική σειρά Beverly Hills, 90210 θα επιστρέψει πάλι στις τηλεοπτικές οθόνες μας.

Η σειρά που έγραψε τηλεοπτική ιστορία τη δεκαετία των ’90s επιστρέφει. Θα μου πεις ότι και πριν κάτι χρόνια είχε επιστρέψει σαν ένα reboot της σειράς, αλλά απέτυχε.

Η απάντησή μου σε αυτό είναι το Beverly Hills ναι μεν έρχεται με νέα επεισόδια, αλλά θα έχει τους ίδιους πρωταγωνιστές! Πρόκειται μάλιστα για κάποιου είδους συνέχεια της σειράς αλλά με στοιχεία που θα σου κρατήσουν το ενδιαφέρον.

Τα μέλη του αρχικού cast που θα επιστρέψουν θα ενσαρκώσουν τους εαυτούς τους και όχι τους χαρακτήρες του σίριαλ!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Fox, η σειρά που θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα βγει στις οθόνες μας το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green και Tori Spelling θα παίξουν τους εαυτούς τους και όχι τους ήρωες του Beverly Hills, 90210.

Από το αρχικό καστ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν ο Luke Perry και η Shannen Doherty θα κάνουν κάποια εμφάνιση σε αυτή την αναβίωση της σειράς!

Το σενάριο θα είναι μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου οι ηθοποιοί, έχοντας επηρεαστεί πολύ από τη σειρά, ξανασυναντιούνται μετά από 19 χρόνια για να συζητήσουν την πιθανότητα του reboot.

Η επίσημη σύνοψη γράφει:

“Τι θα γίνει όταν πρώτες αγάπες, φίλοι και εχθροί ξανασυναντιούνται καθώς το γνωστό cast – με το οποίο έχουμε μεγαλώσει – θέλει να συνεχίσει από όπου το άφησε;”

Δες το πρώτο teaser της σειράς και πες μας αν είσαι και εσύ ενθουσιασμένος όσο εμείς!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;