One night stand: Τι πρέπει να προσέξεις για να έχει απόλυτη επιτυχία!
Αν θέλεις να κάνεις One night stand καλό είναι να ξέρεις κάποια πράγματα!

Το ONE-NIGHT STAND έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και είναι ένα είδος σεξ που δεν έχει μαζί του όλα τα άλλα που μπορεί να έχει μία σχέση ή η απαρχή μία σχέσης!

Αλλά παρόλο που είναι ότι πρέπει για να ξεδώσεις και να πάρεις ακριβώς αυτό που θέλεις, θα πρέπει να είσαι και πάρα πολύ προσεκτική!

Για αυτό σου ετοίμασα μία λίστα με πράγματα που πρέπει να προσέξεις για να έχει και επιτυχία και να μην έχεις και άλλους μπελάδες μετά!

1. Μην πιεις πολύ

Σίγουρα το ποτό θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να δεχτείς κάτι τέτοιο πιο εύκολα! Αλλά αν το παρακάνεις τότε μάλλον θα περάσεις το βράδυ αγκαλιά με τη λεκάνη, παρά με τον όποιο έχεις διαλέξει!

2. Σπίτι σου ή σπίτι του;

Καλύτερα είναι να πας στο δικό του για να μη ξέρει που μένεις! Εσύ ξέρεις γιατί έχεις βγει, αυτός, όμως, μπορεί να μην το έχει καταλάβει και μετά να θέλει και άλλα από σένα. Οπότε καλύτερα σπίτι του για να μην βρεθεί “τυχαία” στο δικό σου απλά για να σε δει.

3. Προφυλάξεις

Το μόνο σίγουρο είναι δεν τον ξέρεις καθόλου τον άλλο! Ελπίζω, γιατί άμα κάνεις με γνωστό One night stand, τότε θα έχουμε πρόβλημα! Οπότε πάρε τις προφυλάξεις σου στο σεξ και απόλαυσε το με την ψυχή σου.

4. Πειραματίσου

Κάνε πράγματα που δεν έχεις δοκιμάσει ξανά. Δεν τον ξέρεις, δε σε ξέρει, άρα δεν έχεις να ντραπείς και για τίποτα! Δες ρε παιδί μου, μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα όριά σου!

5. Μόλις τελειώσει φύγε

Φύγε, μην κάτσεις παραπάνω για αγκαλίτσες και χαδάκια! Γιατί τότε πάει, το έχασες το παιχνίδι. Θα πας για κάτι παραπάνω που δεν θέλουμε με τίποτα.

Δες ακόμα: 4 σημάδια που δείχνουν αν κάνει καλό σεξ!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1