ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2019: Ξεκινά η πληρωμή των δικαιούχων!

Από neolaia.gr Team 27 Φεβρουαρίου 2019

ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2019: Δείτε αναλυτικά!

Από σήμερα, 27 Φεβρουαρίου 2019 κατά τις απογευματινές ώρες, ξεκινά η πληρωμή για το ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2019 στους δικαιούχους του. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αύριο, Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, όταν πια τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα και στα γκισέ.

Τονίζεται πως τα χρήματα θα δοθούν σε όσους από τους δικαιούχους έχουν εγκεκριμένες αιτήσεις μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Η πληρωμή κι αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών. Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Οι δικαιούχοι του βοηθήματος που έχουν λάβει ενημερωτικό SMS για διακοπή χορήγησης του επιδόματος, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν αίτηση εκ νέου εφόσον έχουν δηλώσει κανονικά τα εισοδήματά τους.

Κι αυτό διότι κάποιοι δικαιούχοι κόπηκαν λόγω:

— των αναδρομικών του επιδόματος παιδιού
— της απόκρυψης εισοδήματος από επιδόματα ανεργίας
— και της απόκρυψης εισοδημάτων από επιδοτήσεις κ.α.

Ο έλεγχος για την χορήγηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης γίνεται ανά εξάμηνο επομένως σε όσους κόπηκε μπορούν να κάνουν εκ νέου αίτηση.

Τονίζεται πως σε καμία περίπτωση δε θα ζητηθούν να επιστρέψουν χρήματα πίσω οι δικαιούχοι.

Δείτε επίσης: Μάθε αν είσαι δικαιούχος για το νέο επίδομα του 2019!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486