Φοιτητική ζωή: 5 τροφές που τονώνουν τη μνήμη σου!
Για να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις της φοιτητική ζωής σου θα πρέπει να έχεις και καλή μνήμη! Δες ποιες τροφές μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό!

Στη φοιτητική ζωή σου θα έχεις και πάρα πολύ διάβασμα! Βλέπεις, το να τελειώσεις μία Σχολή δεν είναι καθόλου εύκολο. Μάλιστα, είναι πάρα πολύ απαιτητικό!

Θα έχεις εργασίες, αλλά και πάρα πολλά πράγματα να μάθεις απέξω. Δηλαδή, θα χρειαστεί να έχεις μία καλή και δυνατή μνήμη. Βέβαια, σε αυτό μπορεί να συμβάλλει και η διατροφή σου.

Για αυτό σου έχω μία λίστα με τροφές που μπορούν να σε βοηθήσουν να ενισχύσουν τη μνήμη σου!

1. Μπρόκολο

Ξέρω μυρίζει και είναι πολύ πράσινο για σένα! Για αυτό βρες τρόπους να το βάλεις στην διατροφή σου. Καλές συνταγές είναι με ζυμαρικά και κρέμα γάλακτος, αλλά και με νουντλς! Περιέχει κερσετίνη και είναι καλή πηγή φυλλικού οξέος.

2. Μελιτζάνα

Ακόμα ένα λαχανικό που δεν τρελαίνεσαι κιόλας. Αλλά το λατρεύεις σε μουσακά και παπουτσάκια, οπότε έτσι θα το βάλεις και στο φαγητό σου. Μάλιστα, περιέχει ένα αντιοξειδωτικό που προστατεύει τις μεμβράνες των κυττάρων του εγκεφάλου.

3. Σοκολάτα

Να και κάτι που σου αρέσει! Αλλά θα σε πικράνω. Δε θέλει πολύ! Ένα κομματάκι την ημέρα και μάλιστα μαύρη σοκολάτα. Σου δίνει ενέργεια και βοηθάει τον εγκέφαλο να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα.

4. Σταφύλι

Όχι κρασί, σταφύλι κανονικό! Περιέχουν ότι και τα προηγούμενα τρόφιμα της λίστας και ένα ποτηράκι κρασί την ημέρα (μόνο ένα) κάνει καλό και στη μνήμη σου, αλλά και στην καρδιά σου!

5. Μήλο

Ένα φρούτο που μπορείς να το πάρει για σνακ και στη Σχολή. Απόλυτα γευστικό και έχει δειχθεί ότι προστατεύει και από το Αλτσχάιμερ! Οπότε σωστά λένε ότι ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! Επίσης, θα δεις ότι άμα το τρως το πρωί θα ξυπνάς ακόμα καλύτερα από ότι με μία κούπα καφέ!

Δες επίσης: Φοιτητική ζωή: Πώς μπορείς να φτιάξεις ένα σωστό πρόγραμμα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;