Ελένη Τοπαλούδη: Όλα τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας
Οι Αρχές έχουν συλλέξει νέα στοιχεία για την υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη!

Μια σειρά από νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στην υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη! Τα νέα του στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες αστυνομικών ρίχνουν ακόμη περισσότερο φως στην υπόθεση!

Τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη προέκυψαν από έρευνες των επιτελών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος σε όλη την υπόθεση.

Δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που διενεργείται να διατάξει την αναπαράσταση του εγκλήματος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν οι ισχυρισμοί των κατηγορουμένων συμφωνούν με τα ευρήματα. Και αν τα ευρήματα λύνουν όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης!

Πιο συγκεκριμένα από στοιχεία που έχουν προκύψει από εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν σε ευρήματα και στοιχεία που συνέλεξαν επιτελείς της σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Λιμενικού Σώματος, προέκυψαν όλα τα παρακάτω:

  • Δε βρέθηκαν αποτυπώματα του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού, στο σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.
  • Και οι δύο κατηγορούμενοι μετά το αποτρόπαιο έγκλημα συμπεριφέρονται σαν να μην συνέβη τίποτε που να τους συγκλονίσει και ανταλλάσσουν μηνύματα μόνο μέσω του facebook.
  • Οι δύο κατηγορούμενοι τηλεφωνούν σε διάφορα άτομα για να κανονίσουν ραντεβού για καφέ, ακόμη και σε κορίτσια.
  • Βρέθηκε τελικά DNA του 21χρονου Ροδίτη και της Τοπαλούδη στην θέση του συνοδηγού του οχήματος του πατέρα του, με το οποίο μετέβησαν με το θύμα στην οικία στους Πεύκους.
  • Ύστερα την οδήγησαν αιμόφυρτη στην παραλία Φωκίας, όπου την πέταξαν στην θάλασσα και ξεφορτώθηκαν μέρος των πειστηρίων του εγκλήματος.
  • Το DNA του 21χρονου Ροδίτη βρέθηκε στο καπάκι της καρότσας του ίδιου αυτοκινήτου.
  • Τα στοιχεία εντός της οικίας συμπεριλαμβάνουν τα δείγματα από το μπάνιο, τα ταβάνια και τις πόρτες.
  • Βρέθηκε DNA του 21χρονου Ροδίτη και του θύματος.
  • Το DNA του 19χρονου Αλβανού βρέθηκε σε κοντάρι της σφουγγαρίστρας.
  • Προκύπτει και παραπέρα χρήση προφυλακτικού καθώς βρέθηκε εξωτερικά αυτού δείγμα DNA του θύματος.

Από το ψηφιακό υλικό που έχει διαβιβαστεί από την ΔΕΕ και το Λιμενικό στο πλαίσιο της έρευνας, προκύπτουν πολλές λεπτομέρειες για το έγκλημα που διεπράχθη στο εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου Ροδίτη στους Πεύκους.

Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι οι δύο κατηγορούμενοι, πριν το έγκλημα, ήταν στην κουζίνα της οικίας και κατανάλωναν βότκα, ενώ μετά το έγκλημα οι κηλίδες αίματος σε τοίχους, σε έπιπλα και στο μπάνιο παρέμειναν εμφανείς και είναι πλέον αποδείξεις.

Δες ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: Οι Αρχές εντόπισαν τους τρεις βιαστές της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;