5 ψυχολογικά θρίλερ που πρέπει να δεις οπωσδήποτε!
Το σινεμά είναι γεμάτο από υπέροχες ταινίες τρόμου! Αυτές οι 5, όμως, θα σε τρομάξουν και θα σε κάνουν να σκεφτείς!

Στο σινεμά πλέον θα δεις ένα νέο κύμα ταινιών τρόμου που έρχεται να βάλει ξανά την ποιοτική κινηματογραφία στο χώρο του τρόμου. Ιστορίες που δε σε τρομάζουν απλά με τέρατα και ιστορίες, αλλά έχουν και ένα βαθύτερο ψυχολογικό τρόμο που μένει μαζί σου για πολλές μέρες μετά την προβολή.

Αυτές είναι και οι ταινίες που διατηρούνται μέσα στα χρόνια και θα συνεχίσουν και τις επόμενες γενιές των φίλων του τρόμου. Οπότε αν σου αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες θα πρέπει οπωσδήποτε να δεις τις παρακάτω!

Θα σε τρομάξουν και θα σε κάνουν να σκεφτείς! Καλή προβολή, λοιπόν!

1. Hereditary

Η ταινία τρόμου που έκανε κοινό και κριτικούς να παραμιλάν! Μία οικογένεια που περνάει μέσα από μία σειρά δραματικών γεγονότων και όσα συμβαίνουν σε αυτή. Αργό και όσο creepy πρέπει για να σε κάνει να μην μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ! Η Toni Collette στην καλύτερη ερμηνεία της καριέρας της.

2. A Quiet Place

Πέρα από μία άκρως διασκεδαστική ταινία που μπορεί να αρέσει ακόμα και στους πιο απαιτητικούς, είναι μία ταινία για τον τρόμο του σύγχρονου γονιού για το παιδί του. Για το αν μπορεί να το κάνει να μεγαλώσει σε αυτόν τον κόσμο που πάει συνέχεια προς το χειρότερο.

3. The Killing of a Scared Deer

Ο Γιώργος Λάνθιμος δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Με το αντισυμβατικό του ψυχολογικό θρίλερ υπογραμμίζει προβλήματα οικογενειακά, αλλά και που όλοι έχουμε νιώσει. Όταν ο πρωταγωνιστής καλείται να διαλέξει ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς του μπαίνει σε ένα δίλημμα που σε τρομάζει και σε συγκινεί βαθιά.

4. Get Out

Το οσκαρικό αριστούργημα του Jorda Peele που πέρα από ταινία τρόμου είναι και μία κοινωνική κριτική για την Αμερική! Μία από της καλύτερες ταινίες της χρονιάς του που θα την λατρέψεις και θα σε κάνει να νιώσεις άβολα σε ίση ποσότητα.

5. The Witch


Η ταινία που ξεκίνησε αυτή την τόσο διαφορετική προσέγγιση στις ταινίες τρόμου! Μία ωδή στη γυναικεία απελευθέρωση και ωρίμανση! Θα σε τρομάξει, θα σε κάνει να νιώσεις περίεργα και τελικά θα δεις το μεγαλείο της, καθώς θα το συζητάς με όποιον την έχεις δει!

Δες ακόμα: Αν η οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει: Ο Jenkins επιστρέφει με μία αισθηματική ταινία με βαθύ κοινωνικό μήνυμα!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
4'
5 - 9
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 5 
 3 
  
 3