Γιώργος Καπουτζίδης: Ετοιμάζει νέα εκπομπή;
Ο Γιώργος Καπουτζίδης φαίνεται ότι μας ετοιμάζει μία καινούρια εκπομπή!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ένας από τους πιο αγαπημένους δημιουργούς της ελληνικής τηλεόρασης, που μας έχει χαρίσει άφθονο γέλιο με τις σειρές του, αλλά και με την παρουσίασή του, φαίνεται πως επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση! Και μάλιστα με δική του εκπομπή!

Πρόκειται για μία εκπομπή- έκπληξη στην ΕΡΤ! Αυτή τη φορά θα κάνει μία αθλητική εκπομπή. Και επειδή είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, σίγουρα θα είναι μία διαφορετικού τύπου αθλητική εκπομπή και όχι σαν αυτές που ξέρουμε μέχρι σήμερα!

Η εκπομπή αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2019 και θα κινείται στους ρυθμούς των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το δημόσιο κανάλι για την παρουσίαση μίας εκπομπής για τα Ολυμπιακά αθλήματα. Ο ίδιος κάθε εβδομάδα θα δοκιμάζει ένα ολυμπιακό άθλημα έχοντας έναν καλεσμένο που έχει διαπρέψει στο άθλημα αυτό για να του δείχνει τα βασικά!

Για τις ανάγκες του δοκιμαστικού ταξίδεψε στη Δράμα και φωτογραφήθηκε με την Ολυμπιονίκη της σκοποβολής Άννα Κορακάκη και τρώγοντας μαζί της ποπ κορν ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία έγραφε: “Κάτι ωραίο ετοιμάζουμε! Και δεν είναι το ποπ κορν!”

Δες τη σχετική ανάρτηση! Εμείς πάντως δεν μπορούμε να περιμένουμε για ότι ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ελληνική τηλεόραση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κάτι ωραίο ετοιμάζουμε! Και δεν είναι το ποπ κορν! @annakorakaki #goldmedal #rio2016 #roadtotokyo2020 #tokyo2020 #teamgreece?? #shooting #new project #fun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis) στις

Δες ακόμα: Ο Γιώργος Καπουτζίδης μας έκανε μία πολύ όμορφη έκπληξη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;