5 tips που χρειάζεται κάθε φιλία από απόσταση!
Μπορεί να είστε μακριά, όμως σας ενώνουν ένα σωρό εμπειρίες που έχετε ζήσει στο παρελθόν!

Οι φιλίες είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μας και τις έχουμε ανάγκη όλοι οι άνθρωποι, ανεξάρτητα με το αν το συνειδητοποιούμε ή όχι. Ένας φίλος σε γλιτώνει από πολλά εγκεφαλικά, σε βοηθά να ανακάμψεις εκεί που νομίζεις πως όλα καταστρέφονται, σε κρατάει προσγειωμένο, σε αποδέχεται και σε λατρεύει για αυτό που πραγματικά είσαι.

Τι συμβαίνει, όμως, όταν μια φιλική σχέση δοκιμάζεται στην εμπειρία της απόστασης και από ‘κει που είσασταν σε καθημερινή επαφή, ξαφνικά καλείσαι να διαχειριστείς τη φυσική απουσία του;

Η φιλία από απόσταση μπορεί να φαίνεται δύσκολη, όμως υπάρχουν τρόποι να διατηρήσεις ζωντανή την επικοινωνία και το ενδιαφέρον σας, εστιάζοντας σε αυτά που είναι σημαντικά!

Δηλαδή:

1. Ρώτα τον/την πως πέρασε τη μέρα του/της. Πέραν του ενδιαφέρεσαι για το πως είναι και τι κάνει κάθε μέρα, είναι η βασική ερώτηση για να κρατάς στενή επαφή, παρότι σας χωρίζει μια μεγάλη ή μικρή απόσταση.

2. Θύμησέ του/της κοινές στιγμές που περάσατε και συζητήστε πάνω σε αυτό, αν έχετε τον απαραίτητο χρόνο. Τύπου “θυμάσαι πέρυσι το καλοκαίρι που…”

3. Ζήτα τη γνώμη του/της για πράγματα που αφορούν εσένα και απασχολούν την καθημερινότητά σου, αποφάσεις που πρόκειται να πάρεις για τις σπουδές ή τη δουλειά σου, ακόμα και μια συμβουλή για τα ερωτικά σου. Με τη συζήτηση θα αισθανθείτε σα να μην πέρασε μια μέρα!

4. Ρώτησέ τον/την πως αισθάνεται γενικά. Συζητήστε για το θέμα της απόστασης και μη διστάζεις να εκφράζεις τα συναισθήματά σου κάθε φορά που νιώθεις ότι σου λείπει πολύ.

5. Ζήτα του/της να κάνετε πιο συχνά βίντεο κλήση στο skype ή το messanger για να έχετε χρόνο και να μιλήσετε και να ειδωθείτε.

Δες ακόμα: Κάθε πραγματική φιλία έχει αυτά τα 5 χαρακτηριστικά!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;