Ο ακραίος Tristan Thompson απάτησε και πάλι την Khloe και δε διανοήσε με ποια!
Once a cheater, always a cheater!

Οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι λένε “Once a cheater, always a cheater”. Και προφανώς έχουν δίκιο αφού πολύ δύσκολα αλλάζει ο άνθρωπος.

Γενικά η οικογένεια Kardashian δε μου είναι καθόλου συμπαθής, ωστόσο δε νομίζω ότι υπήρχε άνθρωπος που όταν ξέσπασε το σκάνδαλο για την απατημένη, εγκυμονούσα Khloe Kardashian, δε λυπήθηκε γι’ αυτή.

Η απόφασή της ήταν να συγχωρήσει  τον Tristan Thompon και να συνεχίσει τη σχέση τους και την κοινή ανατροφή της νεογέννητης κόρης τους, True Thompson. Όμως φαίνεται πως ο νεαρός μπασκετμπολίστας δεν άξιζε την εμπιστοσύνη της και τη 2η ευκαιρία που του έδωσε, γιατί Oops… He did it again.

Και μάλιστα όχι με κάποια τυχαία σε κάποιο club. Αλλά με κάποια γνωστή και μη εξαιρετέα. Με την Jordyn Woods. Δε σου λέει τίποτα το όνομα; Είναι η κολλητή φίλη της αδελφής της Khloe, της Kylie Jenner.

Η Woods είναι χρόνια παρατρεχάμενη της οικογένειας και μένει στο σπίτι της Kylie. Ωστόσο αυτό καθόλου δεν την εμπόδισε από το να φερθεί με τρόπο χυδαίο στο χέρι που την ταΐζει.

Τι να πεις… Μέχρι τώρα και οι δύο το αρνούνται και από την οικογένεια Kardashian-Jenner, σιωπή! Ωστόσο η Kim -που ως γνωστόν δεν μπορεί να μείνει ψύχραιμη σε τέτοια θέματα- φαίνεται πως έχει ήδη κάνει unfollow και στους δύο!

Δες κι αυτό: Μέγκι Ndrio: Άστραψε και βρόντηξε κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;