Survivor 2019: Μία παλιά μας γνωστή μπαίνει στην τούρκικη ομάδα!
Μία παλιά μας γνωστή θα μπει στο Survivor 2019! Δες ποια είναι αυτή!

Το Survivor 2019 είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Φέτος φεύγουν παίκτες, αλλά μπαίνουν και άλλοι που αλλάζουν τις ισορροπίες στις δύο ομάδες και το τηλεοπτικό κοινό έχει άπλετο θέαμα!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, λοιπόν, στο Survivor Πανόραμα 2019 έκανε μία αποκάλυψη για το ποια παίκτρια θα μπει στην τούρκικη ομάδα και εμείς δεν μπορούμε να το πιστέψουμε!

Θα μου πεις από τη Τουρκία είναι, που να την ξέρω; Αλλά τη ξέρεις σίγουρα. Τη γνώρισες στον πρώτο κύκλο του ελληνικού Survivor!

Είναι η παίκτρια που έχει μείνει στο μυαλό όλων, καθώς στο πάρτι που έγινε τότε για τις ομάδες της Ελλάδας και της Τουρκίας, είχε ξεχωρίσει και ο λόγος ήταν ότι είχε υπάρξει ένα φλερτ με έναν παίκτη από την ελληνική ομάδα! Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Πρόκειται για την Sabriye Sengul! H οποία, μάλιστα, είχε δηλώσει πως είναι φουλ ερωτευμένη με τον Έλληνα παίκτη, στον οποίο μάλιστα είχε προσφέρει και τζατζίκι στο πάρτι.

Η Sabriye, λοιπόν, είναι η νέα παίκτρια που μπαίνει στην τουρκική ομάδα! Θα τη δούμε να “εισβάλει” στο παιχνίδι από την προσεχή Κυριακή!

Δες και την ανακοίνωση που έγινε στο Survivor Πανόραμα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης: Survivor 2019: Θα μπει τελικά ο Κώστας Καραφώτης στο παιχνίδι; (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;