Πανελλήνιες 2019: 7 tips για να κάνεις την τέλεια επανάληψη!
Οι Πανελλήνιες 2019 πλησιάζουν όλο και περισσότερο! Δες αυτά τα 7 tips για να κάνεις μία άριστη επανάληψη!

Οι Πανελλήνιες 2019 έχουν μπει σε τελικά ευθεία. Ο χρόνος που έχεις λιγοστεύει και περιμένεις πώς και πώς να δώσεις και να τελειώνεις με όλο αυτό το άγχος.

Έχεις και τις διάφορες ανακοινώσεις για τις Πανελλήνιες που αγχώνουν και εσένα και την οικογένειά σου παραπάνω από ότι πρέπει! Για αυτό είναι ώρα να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς στην επανάληψη σου!

Δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά σου έχω μερικά tips για να κάνεις μία σωστή επανάληψη!

1. Μη ξαναδιαβάσεις όλο το βιβλίο

Εκτός αν είναι να μάθεις πράγματα απέξω! Αλλιώς επικεντρώσου στα βασικά και εκεί που είδες ότι είχες προβλήματα την πρώτη φορά. Θα εξοικειωθείς με την ύλη καλύτερα και θα είσαι καλυμμένος για κάθε θέμα που μπορεί να πέσει!

2. Λύσε παλιά θέματα

Έχεις σίγουρα θέματα παλαιότερων Πανελληνίων! Οπότε μην τα κοιτάς λύσ’ τα! Κάνε σαν να είναι οι εξετάσεις και δες μετά τι έκανες σωστά, που δυσκολεύτηκες και τι δεν ήξερες καθόλου.

3. Κάλυψε τα κενά σου

Δεν μπορεί σε όλα τα μαθήματα να τα έχεις καταλάβει όλα! Κάπου θα έχεις κενά! Δες ποια είναι αυτά και προσπάθησε να τα καλύψεις! Είτε διαβάζοντας περισσότερο είτε με τη βοήθεια ενός καθηγητή.

4. Λύσε όσα περισσότερα θέματα μπορείς

Υπάρχουν διάφορα βοηθήματα με θέματα και πιο περίεργα που μπορεί να μην πέσουν ποτέ. Αλλά αυτά θα σε βοηθήσουν να είσαι προετοιμασμένος για το ακραίο και να είσαι άνετος σε κάτι πολύ απλό!

5. Πήγαινε σχολείο

Μην κάνεις αυτό που κάνουν όλοι και δεν πάνε τις τελευταίες μέρες σχολείο. Πήγαινε για να ξεσκάσεις και, επίσης, να πάρεις μία επιπλέον βοήθεια από τους καθηγητές!

6. Κράτα σημειώσεις με τα πιο βασικά θέματα

Κράτα σημειώσεις με τα βασικά κάθε κεφαλαίου. Έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορείς να επιστρέψεις και να τα ξαναδεις! Να βλέπεις το χαρτί και, αμέσως, να ξέρεις τι λέει το κεφάλαιο!

7. Δες λάθη σου σε τεστ

Τσέκαρε ξανά τα τεστ που έχεις κάνει. Δες παλιά σου λάθη ή λύσε τα πάλι από την αρχή για να δεις αν έχεις βελτιωθεί και πόσο!

Δες επίσης: Πανελλήνιες 2019: Τα μαθήματα που πρέπει να προσέξει το κάθε Επιστημονικό πεδίο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;