Όσκαρ 2019: Τα δώρα που θα πάρουν οι φετινοί υποψήφιοι κρύβουν εκπλήξεις!
Στα Όσκαρ 2019 όλοι οι υποψήφιοι θα πάρουν δώρα! Δες ποια είναι αυτά... και μπορείς να ζηλέψεις άνετα!

Βλέπεις το να είσαι υποψήφιος για τα Όσκαρ 2019 δεν είναι μία απλή διαδικασία. Πέρα του ότι πρέπει να έχεις μία αρκετά καλή, με άριστη ταινία, θα πρέπει να κάνεις και τα πράγματα που πρέπει για να κερδίσει την υποψηφιότητα για το πολυπόθητο χρυσό αγαλματάκι.

Να πας στα διάφορα φεστιβάλ, να πας στα διάφορα πάρτι και τις βραβεύσεις! Γενικά είναι μία PR καμπάνια που στο κέντρο της έχει τη ταινία σου και αυτά που έχει να προσφέρει. Έτσι και οι υποψήφιοι, όλοι όχι μόνο οι νικητές, θα πρέπει να επιβραβευτούν για αυτό!

Και έτσι τους χαρίζουν κάποια δωράκια!

Δεν έχει σημασία αν θα κερδίσεις Όσκαρ ή όχι. Το δωράκι σου θα το πάρεις. Και επειδή, εδώ μιλάμε για Ηollywood, θα είναι και κάπως πλούσιο!

Μάλιστα, θα αξίζει περίπου 100.000 ευρώ και θα περιλαμβάνει ότι μπορείς να φανταστείς! Από ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, μέχρι συμμετοχή σε κλαμπ όπου επιτρέπεται η χρήση χασίς! Σημείωση είναι νόμιμο στην Καλιφόρνια!

Τα τελευταία 17 χρόνια, μία εταιρεία μάρκετινγκ του Λος Άντζελες, σύμφωνα με την El Pais, έχει πάρει άδεια και έχει καθιερώσει την απονομή δώρων σε 25 από τους διεκδικητές των πιο σημαντικών Όσκαρ, κυρίως σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Πρόκειται ένα πακέτο ή μια τσάντα, γεμάτη προϊόντα και προσφορές όλων των ειδών!

Στα Όσκαρ 2019, λοιπόν, σύμφωνα με το Forbes, η περίφημη τσάντα θα περιέχει περίπου 100 δώρα, αξίας 100.000 δολάρια! Ή 88.000 ευρώ, ανάλογα ποιον θα ρωτήσεις!

Το Forbes, μάλιστα, κάνει λόγο για 53 δώρα και σου αποκαλύπτει ποια είναι αυτά!

Κρατήσου γιατί θα ζηλέψεις μόλις τα διαβάσεις! Η τσάντα, λοιπόν, περιλαμβάνει κάτι πολύ απλό μέχρι ένα εξωτικό ταξίδι, μια συμμετοχή σε κλαμπ πολυτελείας και… το πιο πολύτιμο από τα δώρα των Όσκαρ 2019 είναι ένα ταξίδι αξίας, μεταξύ 15- 20.000 δολαρίων!

Μάλιστα,οι διάσημοι καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις προορισμούς:

  • Ισλανδία,
  • Νησιά Γκαλαπάγος,
  • Αμαζόνιο,
  • ή ένα πακέτο για την Κόστα Ρίκα και τον Παναμά.

Και εσύ κάτσε να τα παρακολουθήσεις από το σπίτι σου!

Το ποιοι θα πάρουν τα δώρα τους, δε θα γίνει γνωστό! Αλλά μια ματιά στους υποψήφιους στις σημαντικότερες κατηγορίες των βραβείων Όσκαρ 2019 μπορεί να σε κάνει να καταλάβεις!

Για ρίξε μία πιο αναλυτική ματιά στα… δωράκια:

1. Εκδρομές

Η εκδρομή στην Αμαζονία περιλαμβάνει και μία κρουαζιέρα για παρατήρηση σπάνιων πουλιών, πιθήκων και χελωνών.

Το ταξίδι στην Ισλανδία περιλαμβάνει επίσης κρουαζιέρα σε διάφορα νησιά και τους διάσημους γκρεμούς του νησιού, αλλά κι επίσκεψη στην πρωτεύουσα Ρέικιαβικ.

Δεν είναι φυσικά αυτά τα μόνα ταξίδια που περιλαμβάνονται στο πακέτο: μεταξύ άλλων η προσφορά περιλαμβάνει και την Ελλάδα, καθώς οι καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν μία εβδομάδα σε υπερπολυτελείς βίλες στη Χαλκιδική!

2. Πιο εναλλακτικά δώρα!

Οι “ιδιαίτερες συνεδρίες θεραπείας από φοβίες”, από μια ειδική επιστήμονα. Ή μια ετήσια συνδρομή σε κλειστή ιδιωτική λέσχη κοινωνικής συναναστροφής και γνωριμιών ΜΟΤΑ στο Λος Άντζελες, στα αποκλειστικά μέλη του οποίου επιτρέπεται η χρήση κάνναβης.

Οι νικητές θα μπορούν επίσης να εκμεταλλευθούν τη δυνατότητα προσωπικού προγράμματος εξάσκησης από έναν διάσημο γυμναστή της Πόλης των Αγγέλων!

3. Τα πιο κλασσικά δώρα

Επίσης, περιλαμβάνεται ένα μπουκάλι γαλλικό αψέντι, μία προσωπογραφία τους σε κρύσταλλο, ένα πρόγευμα στο Λος Κάβος του Μεξικού, διάφορα προϊόντα ομορφιάς, όπως μάσκαρα, πολυτελή σαμπουάν, πιστολάκι μαλλιών, ή ένα προσωπικό άρωμα, αρωματικά κεριά, ένα μπρασελέ από λάπις λάζουλι, τρίμηνη συνδρομή στη Wall Street Journal, ή μία αθόρυβη αντλία γάλακτος στήθους (μάλλον και αυτό στα πάνω θα έπρεπε να μπει!).

Στα κλασσικά δώρα που περιλαμβάνονται στο πακέτο είναι μία οδοντόκρεμα κι ένα στοματικό διάλυμα, ένα πακέτο με άλατα μπάνιου και ακόμη ένα με ψεύτικες βλεφαρίδες, μία εξάδα με λεμονάδες, μπλουζάκια και φανέλες, σοκολατάκια χωρίς λακτόζη και γλουτένη, στυλό, μπισκότα και μία βούρτσα μπάνιου σε μορφή emoji και φωσφορίζουσα στο σκοτάδι.

Οπότε καταλαβαίνεις ότι οι υπόψηφιοι για Όσκαρ 2019 (θυμίζω πέντε ηθοποιοί ανά κατηγορία σε 4 κατηγορίες για ερμηνείες και 5 σκηνοθέτες, μας κάνουν 25, πολύ πιθανό να είναι και για αυτούς τα δώρα!) δε θα πάρουν και λίγα, ακόμη και αν δεν κερδίσουν τίποτα!

Η ερώτηση φυσικά είναι γιατί κάνουν δώρα;

Δεδομένου πως όλοι οι αστέρες του Χόλιγουντ μπορούν να πληρώσουν από την τσέπη τους για όλα τα παραπάνω, η εταιρία στην ιστοσελίδα της εξηγεί γιατί έχει αποφασίσει να κάνει δώρα σε υποψήφιους για Όσκαρ.

Και η απάντηση είναι η εξής:

“Αυτό που μας παρακινεί είναι ένα αίσθημα φιλανθρωπίας. Κάνουμε αυτά τα δώρα για τον ίδιο λόγο που πληρώνονται εκείνοι 20 εκατ. δολάρια για κάθε ταινία: γιατί η προσωπική τους ταυτότητα έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία.

Ο κόσμος συνηθίζει να αντιμετωπίζει περισσότερο με ζήλια τα δώρα που κάνουμε στους καλλιτέχνες παρά με εκτίμηση και οι εταιρείες πρέπει να κάνουν το δικό τους μάρκετινγκ και διαφήμιση για να παραμείνουν μέσα στο παιχνίδι της αγοράς: όσο περισσότερη επιτυχία έχουν αυτές οι προσφορές, τόσα περισσότερα κέρδη θα έχουν και έτσι θα είναι διατεθειμένες να προσφέρουν περισσότερα σε φιλανθρωπικά προγράμματα, μέσω της εταιρικής ευθύνης.

Είναι μία κατάσταση στην οποία κερδίζουν όλοι.”

Ή όπως λένε και στην Αμερική win- win!

Δες επίσης: Όσκαρ 2019: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;