Φοιτητική Ζωή: 5 λόγοι για να σπουδάσεις σε άλλη πόλη!
Δεν είσαι σίγουρα αν θέλεις να πας να σπουδάσεις σε άλλη πόλη! Δες εδώ γιατί η φοιτητική ζωή μακριά από το σπίτι σου είναι ακόμα καλύτερη!

Οι Πανελλήνιες 2019 πλησιάζουν και εγώ σου έχω όλους τους λόγους για να επιλέξεις να ζήσεις τη φοιτητική ζωή σου μακριά από το σπίτι σου. Μπορεί να θέλεις να είσαι με τους φίλους σου και τους γονείς σου στην ίδια πόλη, αλλά τα πλεονεκτήματα του να μένεις μόνος σου είναι πολλά!

Για αυτό κοίτα τη λίστα και αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις. Αν βέβαια, καταφέρεις και πετύχεις στην πόλη σου μία χαρά θα περάσεις και εκεί!

1. Σε ένα σπίτι μόνος σου

Θα έχεις την ελευθερία του να κάνεις ότι θέλεις, όποια ώρα θέλεις! Να φέρεις φίλους, τη σχέση σου και άλλα πολλά που στο σπίτι σου, λόγω συγκατοίκησης δε θα μπορούσες να κάνεις.

2. Θα γίνεις πιο υπεύθυνος

Θα πρέπει να προσέχεις το σπίτι σου, να το καθαρίζεις, να πληρώνεις λογαριασμούς. Όλα αυτά θα σε κάνουν πιο υπεύθυνο και θα σε βοηθήσουν να μεγαλώσεις!

3. Θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους

Οι γνωριμίες μπορεί να γίνουν και στην πόλη σου, αλλά σε μία άλλη πόλη θα έρθεις πιο κοντά και θα δεθείς περισσότερο με τους νέους σου φίλους.

4. Θα γνωρίσεις μία νέα πόλη

Θα δεις καινούρια μέρη και θα γνωρίσεις μία καινούρια πόλη, που μάλλον αν δε θα πήγαινες εκεί για να σπουδάσεις δε θα γνώριζες ποτέ στη ζωή σου!

5. Θα έχεις την ελευθερία σου

Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις! Δε θα σε ρωτάει κανείς και δε θα δίνεις αναφορά πουθενά. Βέβαια, θα έχεις τηλεφωνική επικοινωνία με τους δικούς σου, αλλά και πάλι με τόση απόσταση δε θα μπορούν αν σου πουν και πολλά!

Δες ακόμα: Φοιτητική ζωή: 7 tips που κανένας δε σου έχει πει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;