8 πραγματικά περίεργες αλήθειες για το σεξ!
Τα ήξερες εσύ αυτά για το σεξ;

Το σεξ είναι ένα θέμα που πραγματικά, ο καθένας από μας πιστεύει ότι τα ξέρει όλα! Έχεις διαβάσει διάφορα θέματα από δω και από κει και πιστεύεις ότι έχεις καλύψει όλες τις γνώσεις σου γύρω από το θέμα!

Υπάρχουν, όμως, κάποια πράγματα που δε σου πάει το μυαλό σου ότι είναι αλήθειες!

Για αυτό σου έχω μία λίστα με τα 8 πράγματα που ισχύουν για το σεξ και εσύ δεν ήξερες! Όλα αρκετά παράξενα και… δεν παίζει να τα είχες σκεφτεί!

1. Τα γένια του άντρα

Έρευνες έδειξαν ότι τα γένια του άνδρα μεγαλώνουν ταχύτερα, όχι όταν κάνει σεξ, αλλά όταν περιμένει να κάνει σεξ. Η προσδοκία για την ερωτική πράξη βοηθάει στην γρηγορότερη ανάπτυξη των τριχών στο πρόσωπο.

2. Πόσο ένας άντρας σκέφτεται το σεξ

Κατά μέσο όρο το μυαλό του άνδρα γυροφέρνει στο σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα! Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος όντως σκέφτεται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα! Μπορεί να το σκέφτεται 3 φορές τη μέρα, αλλά η κάθε φορά να διαρκεί αρκετή ώρα!

3. Το σεξ μοιάζει με το να τρως σοκολάτα

Οι βιοχημικές εργασίες και οι ορμόνες που ο εγκέφαλος απελευθερώνει κατά τη διάρκεια του σεξ, ομοιάζουν με τις διεργασίες που γίνονται βιοχημικά, όταν τρώμε σοκολάτα. Για το λόγο αυτό, όταν μια γυναίκα δεν κάνει συχνά σεξ, είναι σύνηθες να αυξάνετε η επιθυμία της για σοκολάτες!

4. Πόσες θερμίδες καις στο σεξ

Κατά τη διάρκεια του σεξ, ο κάθε άνθρωπος καίει κατά μέσο όρο 360 θερμίδες ανά ώρα. Πάντα στο μυαλό σου να έχεις τον μέσο όρο διότι εξαρτάται και από την ένταση της κάθε σεξουαλικής επαφής. Δηλαδή μπορεί κάποιος να καίει 500 θερμίδες την ώρα και κάποιος άλλος 100. Ανάλογα με τι ένταση γίνεται η πράξη!

5. Ο αυνανισμός απαγορεύεται σε μερικές χώρες

Σε πολλές περιοχές του κόσμου, ο αυνανισμός θεωρείται επαίσχυντη πράξη. Στην Ινδονησία για παράδειγμα η αυτοϊκανοποίηση τιμωρείται με αποκεφαλισμό. Ακραίο!

6. Το ρεκόρ οργασμών!

Το ρεκόρ οργασμών σε μια ώρα ανάμεσα στους άνδρες το κατέχει ένας Κινέζος ο οποίος είχε 16 οργασμούς! Μπράβο στον Κινέζο! Δηλαδή είχε οργασμό σχεδόν κάθε 4 λεπτά!

7. Καρδιά και σεξ

Μια έρευνα του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, έδειξε πως 8 στους 10 άνδρες που έπαθαν καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του σεξ! Επίσης, ακραίο, αλλά ισχύει!

8. Γυναίκα και οργασμός

Τέσσερις στις δέκα γυναίκες έρχονται σε οργασμό κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ βλέπουν κάποιο όνειρο, ερωτικού περιεχομένου. Το ποσοστό σε παρόμοια περίπτωση για τους άνδρες είναι το διπλάσιο. Δηλαδή το 80% που θα δουν ερωτικό όνειρο θα έρθουν στον ύπνο τους, σε οργασμό. Οπότε μην αγχωθείς αν ακούσεις περίεργα τον σύντροφό σου το βράδυ!

Δες ακόμα: Πες μου τι ψηφίζεις, να σου πω πόσο σεξ κάνεις! (Έρευνα)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;