Το Nup παρουσιάζει το dark mode στους Έλληνες φοιτητές που τσατάρουν τη νύχτα!
Δεν μπορεί να είσαι φοιτητής και να μην έχεις χρησιμοποιήσει ή τουλάχιστον να έχεις ακούσει για το Nup, την εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να συνδέονται μεταξύ τους ανώνυμα.

Μόλις πριν από λίγες μέρες λοιπόν, το Nup έκανε διαθέσιμο το Dark Mode, με το οποίο μπορείς να αντικαταστήσεις το άσπρο φόντο με ένα πιο σκούρο στο οποίο η γραμματοσειρά είναι άσπρη και πιο ευανάγνωστη!

Ακολουθώντας το παράδειγμα που ήδη έχουμε δει από το Twitter, το Youtube και πρόσφατα το Messenger, τα οποία υποστήριξαν ότι είναι απίστευτα ενοχλητικό να ανοίγεις μία εφαρμογή τις βραδινές ώρες και να τυφλώνεσαι από το λευκό φωτεινό φόντο, το Nup σου δίνει τη δυνατότητα να το ενεργοποιήσεις μέσα από τις ρυθμίσεις του προφίλ σου και να το απενεργοποιήσεις όποτε θέλεις. Σύμφωνα με την ομάδα του Nup, με τους φοιτητές να ξοδεύουν περισσότερες από 100 ώρες συνολικά την ημέρα (και κυρίως τις νυχτερινές ώρες) μέσα στην εφαρμογή και με περισσότερα από 1 εκατομμύριο μηνύματα κάθε μήνα, είναι σημαντικό να δοθεί βάση σε λεπτομέρειες που θα κάνουν την εμπειρία χρήσης και ανάγνωσης ακόμα καλύτερη!

Αν λοιπόν θέλεις και εσύ να δεις το νέο feature του Nup απλά μπες εδώ nupapp.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
90'
2 - 1
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
90'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;