Μπαίνω φαντάρος: Όλα όσα πρέπει να κάνεις για να προετοιμαστείς κατάλληλα!
"Μπαίνω φαντάρος" μία φράση που σε έχει στοιχειώσει! Δες εδώ όλα όσα πρέπει να κάνεις για να προετοιμαστείς κατάλληλα!

Ήρθε η στιγμή που είδες ότι θα πας στρατό και η μόνη φράση που τριγυρνάει στο μυαλό σου είναι “Μπαίνω φαντάρος! Τι κάνω;”

Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι το έχουμε λίγο πιο τραγικό από ότι είναι στην πραγματικότητα. Θα δεις ότι ο καιρός είναι λίγος και περνάει ευχάριστα. Κατά μία έννοια!

Αλλά πρέπει και εσύ να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για όλα που αυτά που θα συναντήσεις! Αλλά και να έχεις ότι χρειάζεσαι μαζί σου.

Για αυτό σου έφτιαξα μία λίστα με ότι μπορεί να χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου και αυτά που χρειάζεται να κάνεις!

1. Εξοπλίσου κατάλληλα από ρούχα

Πήγαινε βρες στρατιωτικά φανελάκια, αλλά και πουλόβερ. Ξέρεις αυτά τα χακί. Θα δεις ότι θα τα βάλεις όλα και ότι συνεχώς θα αλλάζεις τα T- shirt. Πάρε και πολλά ζευγάρια κάλτσες!Μέσα στα άρβυλα μυρίζουν γρήγορα τα πόδια σου!

2. Sleeping bag

Θα σε σώσει, καθώς δε θα χρειάζεται να στρώνεις και να ξεστρώνεις κάθε μέρα το κρεβάτι σου. Έτοιμος και για τις επιθεωρήσεις! Αλλά είναι εύκολο και στο πλύσιμο, αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με κοριούς και τα λοιπά!

3. Πάρε βιβλία ή γέμισε το Mp3 σου

Λάπτοπ και τέτοια δεν επιτρέπονται για πολλούς λόγους. Για αυτό πάρε δύο τρία βιβλία ή γέμισε με μουσική το Mp3 σου για να περνάς την ώρα σου. Θα δεις ότι θα σου φανούν άπειρα χρήσιμα.

4. Προετοιμάσου ψυχολογικά

Να ξέρεις ότι δεν είναι μία εύκολη περίοδος, παρόλο που στο τέλος θα λες “Καλά ήταν μωρέ!”. Για αυτό βγες και πήγαινε να χαρείς και τους φίλους σου και τη σχέση σου. Ξέρεις ότι θα κάνεις αρκετό καιρό να τους ξαναδεις!

5. Βάλε πακέτα ίντερνετ

Βρες τα πιο φτηνά ή πήγαινε στην εταιρεία που έχεις και κανόνισε ένα πακέτο για σένα. Θα θέλεις να χαζέψεις βιντεάκια, να διαβάσεις κανένα άρθρο, να μιλήσεις. Οτιδήποτε! Το ίντερνετ και η χρήση του χωρίς να το σκέφτεσαι πολύ θα σου φανεί άκρως απαραίτητη.

6. Καλό θα ήταν να προσέξεις τι θα πεις στον ψυχολόγο

Τη πρώτη μέρα θα σε περάσουν από διάφορους γιατρούς! Ένας από αυτούς είναι και ο ψυχολόγος. Πρόσεξε, όμως, δεν είναι εκεί για να ακούσει τα προβλήματά σου (αυτό μπορείς να το κάνεις αργότερα), αλλά για να δει αν είσαι εντάξει για να μπεις! Οπότε μην αρχίσεις να μιλάς για τυχόν τραύματα σου που έχεις από τη παιδική σου ηλικία ή για το πόσες μέρες έκλαιγες όταν χώρισες!

Δες επίσης: Μπαίνω Φαντάρος: 6 μέρη για να περάσεις μία χαλαρή θητεία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
45'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1