Καιρός: Η Ωκεανίς φέρνει χιόνια μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας - Προειδοποιεί η ΕΜΥ
Η "Ωκεανίς" φέρνει έντονα καιρικά φαινόμενα με χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Όπως θα έχεις ακούσει ο καιρός πάλι θα χαλάσει και θα μας φέρει αρκετό κρύο μέσα στο σαββατοκύριακο! Έτσι η ΕΜΥ έδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Και ενημερώνει τους πολίτες για τη ραγδαία επιδείνωση του καιρού με χιόνι, ακόμα και στα πεδινά,  και θυελλώδεις ανέμους!

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΜΥ:

Ο καιρός θα χαλάσει από το Σάββατο, όταν η κακοκαιρία “Ωκεανίς” θα φέρει νέα ψυχρή εισβολή και χιόνια ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας. Η επέλαση του νέου κύματος κακοκαιρίας θα ξεκινήσει από τα ξημερώματα του Σαββάτου, 23/ 02/2019, όταν οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους πυκνές σε Μακεδονία, Θράκη, νησιά του βόρειου Αιγαίου και βαθμιαία στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο!

Ο καιρός στην Αττική το Σαββατοκύριακο φαίνεται να φέρει και άλλα χιόνια! Μάλιστα, από το απόγευμα του Σαββάτου, θα ξεκινήσουν χιονοπτώσεις που θα επεκταθούν και στα ημιορεινά, αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Το χιόνι ανά περιοχές αναμένεται να είναι πυκνό. Το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται να χιονίσει, πρόσκαιρα, και στο κέντρο της Αθήνας!

Την Κυριακή τα φαινόμενα δε φαίνεται να κοπάζουν. Θα συνεχίζουν να είναι ισχυρά στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Βόρεια και Ανατολική Πελοπόννησο, ενώ δεν αναμένεται να εξασθενήσουν πριν το βράδυ. Σε Θεσσαλία και Σποράδες θα συνεχιστούν ως και τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Την Κυριακή αναμένονται βροχές αλλά και ισχυρές καταιγίδες στις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα!

Δες ακόμα: 5 tips για να προφυλαχτείς από τη κακοκαιρία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;