Η νέα σειρά Samsung Galaxy S έρχεται στη WIND και μπορείς να την προ-παραγγείλεις!

Από neolaia.gr Team 21 Φεβρουαρίου 2019

H προ - παραγγελία ισχύει από τις 22/02 (μετά τις 22.00) έως τις 07/03

Παράγγειλε τα τώρα με έως 48 άτοκες δόσεις και δώρο τα Samsung Buds*

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν από τους πρώτους τη νέα σειρά smartphones της Samsung, Galaxy S, Samsung Galaxy S10 Ε, Samsung Galaxy S10 και Samsung Galaxy S10 Plus, δίνει η WIND σε όσους προχωρήσουν σε προ – παραγγελία έως και τις 7 Μαρτίου.

Αποτελούν ιδανική πρόταση της σειράς Galaxy S και ήρθαν για να εντυπωσιάσουν με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και το ανανεωμένο design τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν σε προ – παραγγελία σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND πανελλαδικά ή ηλεκτρονικά, κάνοντας χρήση των 48 άτοκων δόσεων.

Επιπλέον, όσοι προ – παραγγείλουν το Samsung Galaxy S10 ή το Samsung Galaxy S10 Plus, θα λάβουν δώρο τα Samsung Buds* αξίας 149€.

Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στο www.wind.gr ή στα καταστήματα WIND.

*Ακουστικά χωρίς καλώδια, σχεδιασμένα για άνεση αλλά και σταθερότητα. H προσφορά ισχύει για παραγγελίες από το δίκτυο καταστημάτων WIND ή ηλεκτρονικά με την προϋπόθεση πραγματοποίησης αγοράς έως 22/03/2019 και δηλώσεις συμμετοχής μέσω Samsung Members έως 8/05/19. Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και αποκλειστικός υπεύθυνος της προσφοράς είναι η εταιρεία Samsung. Όροι και προϋποθέσεις εδώ.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486