Europa League: Ο Ολυμπιακός θέλει τη ρεβάνς από τη Ντιναμό Κιέβου για τους 16!
Ο Ολυμπιακός πάει να πάρει τη ρεβάνς από τη Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των "16" στο Europa League!

Ο Ολυμπιακός καλείται σήμερα να δώσει μία μεγάλη μάχη, αφού αντιμετωπίζει στο Κίεβο την Ντιναμό (22:00, Cosmote Sport 2), στη ρεβάνς του 2- 2 που ήρθε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”! Στόχος τη ομάδας να πάρει την πρόκριση στους “16” του Europa League.

Σίγουρα, το έργο των ερυθρόλευκων δε θα είναι εύκολο, ωστόσο, όπως έχει αποδείξει στους τελευταίους αγώνες, μπορεί, και σίγουρα θα προσπαθήσει να βρεθεί εκείνος στην αυριανή κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας για τη φάση των «16» του Europa League!

Άλλωστε, μετά το 4- 1 επί της ΑΕΚ στην ομάδα υπάρχει θετική ψυχολογία και φυσικά πίστη για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό έκανε σαφές ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου, ενώ ο Γκερέρο στάθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που έχει η ομάδα του για να περάσει.

Όσον αφορά στα πλάνα του, ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με το γνωστό 4- 2- 3- 1! Ο Σα θα είναι στα γκολπόστ, με τους Τσιμίκα, Τοροσίδη στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Μεριά και Σισέ θα είναι το δίδυμο στα στόπερ. Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ο Φορτούνης θα είναι μπροστά τους, ο Ποντένσε θα βρίσκεται στο ένα άκρο της επίθεσης και στο άλλο, λογικά, ο Ντίας, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Χασάν.

Αν ο Ντίας δεν είναι 100% έτοιμος θα αγωνιστεί ο Μασούρας!

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής των Ουκρανών, Χάτσκεβιτς, ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα του έχει το προβάδισμα, ωστόσο δεν αμφισβητεί τη δυναμικότητα του Ολυμπιακού και γι’ αυτό θα κοιτάξει να πάει σε μια συντηρητική προσέγγιση στο παιχνίδι, καθώς ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι στο ανοιχτό γήπεδο έχει το πάνω χέρι.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Μπόικο θα είναι στο τέρμα και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Κεντζιόρα, Μπούρντα, Σαμπάνοφ και Μικολένκο. Στο κέντρο θα είναι οι Σαπαρένκο, Σεπελίεφ και Μπουγιάλσκι. Ο Βέρμπιτς και ο Τσιγκάνκοφ θα είναι στα άκρα κι ο Σολ στην επίθεση. Σύμφωνα με τους Ουκρανούς, πάντως, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στον άξονα.

Όσο για τις καιρικές συνθήκες την ώρα του αγώνα στο “Ολιμπίσκι”, θα αγγίξουν ακόμα και τους -5 βαθμούς Κελσίου!

Δες ακόμα: Europa League: Η μάχη του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου για τους 16!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;