Το πρώτο Figma Athens meetup είναι εδώ!
Αν είσαι Designer, Developer, Creative mind, Marketer, Product Designer, Project Manager, Startupper or a tech & design enthusiast τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος!

Figma, το online, design collaborative εργαλείο.

Το Figma (www.figma.com), είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία σχεδιασμού ψηφιακών προϊόντων. Αποτελεί ένα από τα πιο trending Design tools που χρησιμοποιούνται συνεχώς από εταιρείες όπως η Uber και η AirΒnΒ για την παραγωγή ψηφιακών προϊόντων. Εδώ και μήνες, επεκτείνει το δικό του community και απευθύνεται σε κάθε είδους δημιουργικά άτομα που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον κόσμο του Digital Design, Mobile & Web Designers, Marketers, Project Managers, entrepreneurs και startuppers.

Με παραπάνω από 8 Designed Themed meetups by Figma σε όλο τον κόσμο και επέκταση της κοινότητας σε πόλεις όπως Βερολίνο, Μανίλα, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Στοκχόλμη, Σιάτλ και Κοπεγχάγη, είναι πλέον η ώρα της Αθήνας να πρωταγωνιστήσει.

To πρώτο Figma Athens meetup

Η Quintessential SFT διοργανώνει επίσημα το Figma Athens meetup στις 13 Μαρτίου, ώρα 19:00 στο Impact Hub Athens.

Κάνε join στο event δωρεάν εδώ

Στόχος του Figma και της Quintessential είναι το ξεκίνημα και η επέκταση μιας κοινότητας δημιουργικών ανθρώπων που θα γνωρίζονται, θα αλληλεπιδρούν και θα ανακαλύπτουν νέες τάσεις και μεθοδολογίες στο χώρο του design.

Στην πρώτη φετινή συνάντηση, μετά την εισαγωγή στο Figma ως εργαλείο, θα συζητήσουμε για την αποδοτική διαδικασία παραγωγής ενός προϊόντος και τη σημασία της συνεργατικότητας μεταξύ Designers & Developers ενώ τη δεύτερη θεματική μας θα αποτελέσει η εισαγωγή στην κατασκευή και συντήρηση Design Systems στο Figma.

Θα ακολουθήσουν networking drinks και θα χαρούμε να συζητήσουμε σχετικά.

Ελάτε να γνωριστούμε και να δημιουργήσουμε μια ανοιχτή, δημιουργική κοινότητα!

Follow Figma Athens on meetup.com
Follow Quintessential SFT on Facebook

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;