Αποκλείεται! Έπιασαν κι άλλον τύπο να γλείφει κουδούνια στην Καλιφόρνια! (video)
Θυμάσαι τον νεαρό δράστη που έγλειφε κουδούνια στη Καλιφόρνια; Ε, τώρα υπάρχει και δεύτερος!

Θυμάσαι που πριν από μερικές εβδομάδες ένας νεαρός στην Καλιφόρνια είχε ένα περίεργο φετίχ και έγλειφε τα κουδούνια κατοικιών; Αυτός ο νεαρός είχε προκαλέσει τεράστια εντύπωση και είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου σε όλον τον κόσμο.

Μπορεί ο δράστης να ταυτοποιήθηκε καθώς οι κινήσεις και το πρόσωπό του καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας αλλά το γεγονός ότι οι αρχές δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, φαίνεται πως έκανε μερικούς επίδοξους να μιμηθούν τις πράξεις του!

Μάλιστα, ένας από αυτούς βγήκε στην πόλη Σαλίνας της Καλιφόρνια και άρχισε και αυτός να επιδίδεται σε ένα μπαράζ γλειψίματος κουδουνιών σε σπίτια της περιοχής!

Μάλιστα, οι κινήσεις και του συγκεκριμένου δράστη καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας των διαφόρων σπιτιών, όπου ο νεαρός εμφανίζεται να κάνει διάφορες γκριμάτσες πριν αρχίσει να γλείφει με περίσσια όρεξη το κουδούνι του σπιτιού.

Τώρα κατά πόσο το έκανε για την πλάκα του ή έχει και αυτός το ίδιο φετίχ, δε το γνωρίζουμε!

Αυτή τη φορά ο δράστης δε στάθηκε τόσο τυχερός όσο ο προηγούμενος, καθώς λίγες ώρες μόνο μετά την πράξη του συνελήφθη από τις αρχές της Πολιτείας!

Μάλιστα, ο 33χρονος δράστης αφού έγλειψε για αρκετή ώρα το κουδούνι της οικογένειας που κατοικεί στο σπίτι, έκλεψε μερικά από τα φώτα της αυλής της οικογένειας, πριν αποχωρήσει από το σημείο. Μάλλον για ενθύμιο!

Πλέον, αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο κατηγορούμενος και για κλοπή, αλλά και για ασελγείς πράξεις, ενώ και αυτό το βίντεο κάνει το γύρο του ίντερνετ!

Δες ακόμα: ΑΚΡΑΙΟ! Άνδρας έγλειφε ένα κουδούνι για 3 ώρες και φυσικά καταζητείται!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;