Κατερίνα Δαλάκα: Η ανάρτηση της στο instagram λίγο πριν μπει στο Survivor!
Η Κατερίνα Δαλάκα λίγο πριν φύγει για το Survivor 2019 έκανε μία ανάρτηση στο instagram!

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει φύγει, ήδη από την Ελλάδα με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να μπει στο Survivor 2019! Είναι μία άφιξη που περιμένουμε πώς και πώς στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς η παίκτρια είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Survivor 2018!

Μάλιστα, πριν την αναχώρησή της από Ελλάδα έκανε ένα post στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram!

Η Κατερίνα Δαλάκα είχε δηλώσει:

“Δεν σταμάτησα την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν παρατάω τον στίβο απλώς μένω λίγο πίσω σε όλο αυτό… Ήταν μία μεγάλη απόφαση για μένα και θα τη στηρίξω με πράξεις.

Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο γιατί πέρα από τον αθλητισμό, έχουμε και μία ζωή, που πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα για να την κάνουμε πιο άνετη, όσο γίνεται… Νομίζω ότι πήρα τη σωστή απόφαση… Δεν έχω κάνει deal να τρώω παραπάνω εγώ που μπαίνω τώρα!”

Λίγες ώρες πριν αποχωριστεί το κινητό της η Κατερίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, γράφοντας:

“Τα λέμε σύντομα.. υγεία πάνω από όλα. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα ,την Αγάπη και την υποστήριξη που μου δείχνετε. Να κάνετε πάντα αυτό που νιώθετε..μόνο εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα.”

Δες το σχετικό post!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

When you scared to jump . Thats is exactly when you jump ,otherwise you’ll end up staying in the same place for the rest of your LIFE. Τα λέμε σύντομα.. υγεία πάνω από όλα ? Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα ,την Αγάπη και την υποστήριξη που μου δείχνετε ❤?Να κάνετε πάντα αυτό που νιώθετε..μόνο εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) στις

Δες ακόμα: Survivor 2019: Ποιος παίκτης έφυγε από το παιχνίδι;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;