Φοιτητική ζωή: Οι δουλειές που μπορείς να κάνεις ενώ σπουδάζεις!
Θέλεις στη φοιτητική ζωή σου να βγάλεις και το χαρτζιλίκι σου! Δες εδώ ποιες δουλειές μπορείς να κάνεις ενώ σπουδάζεις!

Η φοιτητική ζωή είναι μία πολύ καλή περίοδος για να μπεις σιγά- σιγά και στον χώρο εργασίας. Να βρεις μία δουλειά για να βγάζεις το χαρτζιλίκι σου και να μη ζητάς συνέχεια από τους γονείς σου.

Έστω και ένα part- time για να δεις πώς θα σου φαίνεται να δουλεύεις ταυτόχρονα! Βέβαια, ποτέ δε θα αφήσεις πίσω τις σπουδές σου!

Για αυτό δες ποιες δουλειές μπορείς να κάνεις ενώ σπουδάζεις!

1. Ταμίας

Ταμίας σε ένα κατάστημα ρούχων ή και σε ένα σούπερ μάρκετ είναι μία δουλειά που θα σε απασχολήσει ένα τετράωρο τη μέρα και με το κυλιόμενο ωράριο θα μπορείς και στη σχολή να πας και να δουλεύεις.

2. Σερβιτόρος

Σερβιτόρος σε καφέ ή εστιατόριο για να μη δουλεύεις και μέχρι πολύ αργά το βράδυ. Μία δουλειά που μπορείς να κάνεις παντού και δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη γνώση.

3. Πωλητής

Σε ένα κατάστημα με ρούχα ή οτιδήποτε άλλο σκεφτείς. Αν είσαι επικοινωνιακός είναι η καλύτερη δουλειά για σένα και, μάλιστα, θα δεις πώς κινείται και λίγο η αγορά στην Ελλάδα.

4. Ιδιαίτερα μαθήματα

Μαθήματα σε παιδάκια δημοτικού ή και γυμνασίου για να τα βοηθάς κάποιες ώρες με το διάβασμά τους. Μπορείς να το ρυθμίσεις εσύ και να έχεις όσα μαθήματα θέλεις μέσα στην εβδομάδα.

5. Αρθρογράφος

Αν έχεις ταλέντο υπάρχουν πολλές εταιρείες που ζητάνε part- time αρθρογράφους ή για συγκεκριμένες δουλειές! Οπότε είναι η κατάλληλη δουλειά και για σένα, αφού μπορείς να τη κάνεις και από το σπίτι!

Δες επίσης: Φοιτητική ζωή: 7 tips που κανένας δε σου έχει πει!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
7'
56 - 47
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1