Ευρωεκλογές 2019: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ!
Η ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα τους υποψήφιους της για τις Ευρωεκλογές 2019! Δες ποιοι είναι!

Η λίστα με τους 15 υποψήφιους ευρωβουλευτές για τις Ευρωεκλογές 2019 έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία. Δείτε τα βιογραφικά των νέων υποψηφίων της ΝΔ για τις ευρωεκλογές.

Η ανακοίνωση της ΝΔ επισημαίνει:

“Με την ανακοίνωση των 15 νέων υποψηφίων ευρωβουλευτών συνεχίζεται η διαδικασία ανανέωσης και διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που αποτελεί σταθερό στόχο του Κυριάκου Μητσοτάκη”

1. Λευτέρης Βαρουξής

Σπούδασα Διοίκηση επιχειρήσεων και στη συνέχεια απέκτησα το πρώτο μου μεταπτυχιακό στα Mass Media στο Metropolitan University of London και το MBA μου στην ΑΣΟΕΕ. Eίμαι Πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Ηλείας. Από μικρή ηλικία εισήλθα στον στίβο της πραγματικής οικονομίας, επιλέγοντας να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά στην πόλη που γεννήθηκα, τον Πύργο Ηλείας. Eίμαι περήφανος που αποτελώ την τέταρτη γενιά του μεγαλύτερου Δημοσιογραφικού Οργανισμού εκτός Αθηνών που προσφέρει πάνω από 100 θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία.

Η σημερινή Ελλάδα απέχει πολύ από αυτό, που εμείς ως νέα γενιά ονειρευόμαστε.Η Ευρώπη βρίσκεται σε μια περίοδο σημαντικών ανακατατάξεων, όπου η Ν.Δ υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να συμβάλλει, έτσι ώστε να επικρατήσουν οι φιλελεύθερες ιδέες και να επαναπροσδιοριστεί δημιουργικά η θέση της χώρας μας, μετά την περιπέτεια των τελευταίων ετών. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να εκπροσωπήσω επάξια την γενιά μου, γνωρίζοντας ότι οι μεγάλες προκλήσεις στην Ευρώπη θα είναι καθοριστικές για το μέλλον της χώρας μας. Ήρθε η ώρα της δικής μας γενιάς. Αρκεί να μας εμπιστευτείτε.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;