Μόλις ανακαλύψαμε κάτι σοκαριστικό για το σεξ!
Κι όμως μάθαμε κάτι πολύ περίεργο για το σεξ που δεν το περιμέναμε!

Το σεξ, ειδικά σε μία σχέση, είναι μία καθημερινή συνήθεια που κάπου τη βαριέσαι όταν γίνεται συνέχεια με το ίδιο άτομο. Αλλά έτσι είναι οι μονογαμικές σχέσεις! Βέβαια, μία νέα έρευνα ήρθε να δείξει κάτι πολύ σοβαρό σε σχέση με το σεξ!

Βλέπεις, η περιήγηση στο facebook, στο twitter και στο instagram φαίνεται πιο δελεαστική από μια σεξουαλική σχέση! Ναι, καλά διάβασες! Αυτά τα αποτελέσματα της έρευνας, μάλλον, θα πρέπει να μας ταρακουνήσουν λιγάκι!

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν πως η συμμετοχή στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ακολουθώντας κάποιον στο twitter ή αναρτώντας φωτογραφίες και σχόλια στο facebook, ή στο instagram είναι πιο ισχυρός πειρασμός από το σεξ και το τσιγάρο.

Από το δεύτερο να το καταλάβω, αλλά και από το πρώτο; ΣΟΚ!

Η έρευνα διεξήχθη σε διάστημα μιας εβδομάδας στη Γερμανία από μέλη του πανεπιστημίου του Σικάγο.

“Είναι σαφώς πιο δύσκολο να αντισταθεί κανείς στην επιθυμία για τα μέσα αυτά γιατί είναι πιο εύκολα προσβάσιμα και δεν κοστίζουν πολύ”, επισήμανε ο Βίλχεμ Χόφμαν, βασικός εισηγητής της έρευνας.

Τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην έρευνα ήταν από 18 ως 85 ετών και χρησιμοποιούν συχνά τα κινητά τους τηλέφωνα για να αναζητήσουν κάτι στο διαδίκτυο ή να παρακολουθήσουν κάποιον από τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Όλοι οι συμμετέχοντες απάντησαν σε ερωτήσεις για το σεξ, το ποτό, το τσιγάρο και άλλους πειρασμούς. Από τις απαντήσεις τους προέκυψε πως η περιήγηση και συμμετοχή τους στα δίκτυα αυτά είναι ο πειρασμός στον οποίο δεν μπορούν να αντισταθούν!

Τέλος, η έρευνα έδειξε πως οι περισσότεροι είναι εξαρτημένοι από τη δουλειά τους, σε τέτοιο βαθμό που προτιμούν να εργαστούν από το να υποκύψουν σε κάποιον άλλο πειρασμό.

Μάλιστα, μία στις πέντε γυναίκες προτιμάει περισσότερο το facebook από το σεξ. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε μεγάλο γυναικείο περιοδικό ανάμεσα σε 2.000 γυναίκες, το 20% απάντησε ότι θα προτιμούσε να στερηθεί το σεξ για μία εβδομάδα παρά τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης

Όλα αυτά εμένα μου φαίνονται άπειρα περίεργα! Εσένα;

Δες επίσης: Έρευνα: Το σεξ μπορεί να βελτιώσει και τη μνήμη σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;