Ελένη Τοπαλούδη: Υπάρχουν υποψίες και για την εμπλοκή ενός ακόμη ατόμου στην υπόθεση!

Από neolaia.gr Team 19 Φεβρουαρίου 2019

Κι ένα ακόμη άτομο φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη!

Η Ελένη Τοπαλούδη έχει δολοφονηθεί εδώ και αρκετό καιρό και η υπόθεσή της δολοφονίας αυτής φαίνεται να μην έχει τέλος. Όλο νέα στοιχεία και μαρτυρίες περιπλέκουν την υπόθεση και δίνουν νέο φως στις έρευνες!

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές.

Ήδη από τα αποτελέσματα DNA είχε φανερωθεί ότι υπήρχε και άλλο γενετικό υλικό στο δώμα, όπου φαίνεται να βιάστηκε η άτυχη κοπέλα. Αλλά δεν είχε διαπιστωθεί ακόμα σε ποιον ανήκει και αν έχει σχέση με την υπόθεση ή όχι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει ένας ακόμη νεαρός, που μάλιστα έχει κάποια σχέση με έναν από τους δύο συλληφθέντες! Σημειώνεται πως ακόμα δεν έχει σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αλλά τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από νέες καταθέσεις, στις ανακριτικές αρχές.

Τώρα μένει να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο ισχύουν οι κατηγορίες αυτές. Δηλαδή, αν έχει εμπλακεί ή όχι και τέταρτο άτομο στην υπόθεση.

Δες ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: Με ποιους επικοινώνησαν οι δύο κατηγορούμενοι μετά το έγκλημα;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486