Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με την σατιρική εκπομπή του!
Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ επιστρέφει με νέα επεισόδια από διαφορετική τηλεοπτική στέγη!

Ήξερες ότι ο Λάκης Λαζόπουλος θα επιστρέψει και αυτός με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ; Είναι μία ευχάριστη είδηση και περιμένουμε πάλι όλοι την επιστροφή του και τη καυστική του σάτιρα. Μετά την επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα θα επιστρέψει και το Αλ Τσαντίρι Νιουζ για να μας κάνει να γελάσουμε και λίγο.

Μάλιστα, συνεχίζονται οι προετοιμασίες νια την επιστροφή του σατιρικού σόου μέσα από τη συχνότητα του OPEN!

Η δημοφιλής εκπομπή, που σηματοδοτεί την επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στα τηλεοπτικά δρώμενα, έχει δρομολογηθεί για να κάνει πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οριστικοποιήθηκε και ο χώρος που θα στεγάσει το πρόγραμμα και το φιλοξενούμενο κοινό! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο χώρος αυτός θα είναι ένας μεγάλης χωρητικότητας κέντρο στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Γκάζι! Για να δούμε που θα μπορούμε να πάμε να δούμε τον Λάκη Λαζόπουλο και την εκπομπή του!

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε την πολυσυζητημένη αυτή επιστροφή και ελπίζουμε να μας προσφέρει γέλιο, όπως τότε που το ξεκίνησε!

Άλλωστε το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, είναι μια εκπομπή που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια και περιμένει να τη ξαναδεί στις οθόνες του. Αν κρίνουμε από την επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα, ο κόσμος διψάει για καλή σάτιρα!

Δες ακόμα: Ράδιο Αρβύλα: Η ξεκαρδιστική έναρξη της εκπομπής στον ΣΚΑΪ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;