Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Πανσέληνος στην Παρθένο 19 Φεβρουαρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ανακάλυψε τη φέρνει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Πανσέληνος στην Παρθένο 19 Φεβρουαρίου – με προσγειωμένα βήματα

Και ένα υπέρλαμπρο φεγγάρι

Από την Λίλιαν Σίμου

Οι φάσεις της Σελήνης πάντα μας γοητεύουν και αλλάζουν τις διαθέσεις και τις συγκινήσεις μας. Μεταξύ αυτών, η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος είναι

Μία ενδιαφέρουσα Πανσέληνος, σχηματίζεται στον ουρανό Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, στην αλλαγή ζωδίου για τον Ήλιο και τη Σελήνη. Πρόκειται για την Πανσέληνο στην 0η μοίρα της Παρθένου. Σε ένα μεταίχμιο αλλαγής και μετάβασης, λοιπόν με ένα υπέρλαμπρο φεγγάρι για τους λόγους που περιγράφω στη συνέχεια:

Η ιδιαίτερη αυτή Πανσέληνος μεταφέρει σημαντικά μηνύματα.

– Κατά πρώτον, ήδη από την προηγουμένη (18 Φεβρουαρίου) όπως έχω αναφέρει, ο Χείρωνας περνά οριστικά στον Κριό και θα δώσει την ευκαιρία να προχωρήσουμε με νέα στρατηγική στα σχέδιά μας. Να αφήσουμε πίσω τη θλίψη και την απογοήτευση και να ασχοληθούμε με τα επόμενα βήματα…

– Η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του χάρτη, ο οποίος είναι στο σημείο του υπέρλαμπρου άστρου Ρέγκουλους- δύναμη, φως και λάμψη φέρνει.

– Σε ημέρα Άρη και ώρα Σελήνης, έχουμε φόρτιση συγκινησιακή, αλλά είμαστε ταυτόχρονα σε εγρήγορση και ετοιμότητα για να ολοκληρώσουμε το έργο μας.

– Καθώς ο Ήλιος είναι στον τομέα των σχέσεων, χρειάζεται να φιλτράρουμε με την λογική και να αναλύουμε τα στοιχεία και τις πληροφορίες που εισπράττουμε από τους άλλους.

– Στην Πανσέληνο αυτή κυριαρχεί το γήινο στοιχείο, επομένως, θα πρέπει να δημιουργήσουμε πρακτικές προϋποθέσεις για τα σχέδιά μας και να έχουμε ρεαλιστικούς στόχους.

– Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Άρης που βρίσκεται στην μοίρα έξαρσης της Σελήνης, κατά συνέπεια υπογραμμίζεται πως έχουμε απολαύσεις που προκύπτουν από την γονιμότητά μας και ο στόχος πρέπει να εστιάζει σε ό,τι μπορεί να δώσει χαρά και απτά αποτελέσματα, συναισθηματικά και υλικά.

– Ο κυβερνήτης της Πανσελήνου, Ερμής, βρίσκεται στους Ιχθείς, ζωδιακό σημείο στο οποίο παραμένει ως τα μέσα Απριλίου, λόγω της ανάδρομης κίνησής του μέσα στον Μάρτιο. Κατά συνέπεια, το μήνυμα της Πανσελήνου έχει διάρκεια και χρήζει αναθεώρησης. Καθώς χρειάζεται να έχουμε σαφήνεια στην σκέψη και εκτίμηση, θα απαιτηθεί πιθανόν περισσότερος χρόνος για την αποτίμηση όσων θεμάτων προκληθούν αυτή την εποχή.

Λόγω ζωδίου, η Πανσέληνος μας πληροφορεί πως υπάρχουν ενδιαφέρουσες προοπτικές, αν και εφ’ όσον επιδιώξουμε να σταθούμε στην λεπτομέρεια και επεξεργαστούμε τα σημαντικά σχέδια με μεθοδικό και αναλυτικό τρόπο

Βιολογικά, θα ήταν καλό να αποφύγουμε τις φοβίες, κυρίως των μικροβίων, αλλά και την διατροφή που δεν περιέχει υγιεινά συστατικά.

Ψυχολογικά, θα χρειαστεί να απομακρύνουμε σκέψεις που ανακυκλώνουν υποθέσεις τελειωμένες, πεπερασμένες, ανούσιες… Όπως και την εμμονή σε τραυματικές εμπειρίες που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι, πέραν του να διατηρούν ένα κλίμα απαισιοδοξίας και πικρίας στη ζωή μας.

Στο ζώδιο της Παρθένου το φως του φεγγαριού, μας πληροφορεί πως είναι καλό να στραφούμε με τα μάτια της ψυχής και να αναλύσουμε βαθιά ό,τι μας συγκινεί ή μας απασχολεί.

Σταχυολογώντας προβλήματα και λεπτομέρειες, θέματα που έχουν συσσωρευτεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητο να αναγνωρίσουμε πως σε κάποιες περιπτώσεις έχουμε υπάρξει υπερβολικοί, χάνοντας την ουσία της ύπαρξης. ‘Εχουμε υπερ-αναλύσει και έχουμε κουραστεί ψυχικά.

Ο χώρος της ψυχής μοιάζει με ένα δωμάτιο στο οποίο υπάρχουν αρκετά άχρηστα έπιπλα και αισθανόμαστε ασφυξία. Ήρθε η στιγμή, να αδειάσουμε τα περιττά, να επιλέξουμε τα ουσιαστικά και να γίνουμε πιο λιτοί…

Καθώς τα χρόνια της υπερκατανάλωσης παρήλθαν και φάνηκε πως η πληθωρικότητα ήταν ένα φουσκωμένο μπαλόνι έτοιμο να σπάσει ανά πάσα στιγμή, έστω κι αν δεν το είχαμε καταλάβει, η Πανσέληνος αυτή μας καθοδηγεί πως την λεπτομέρεια και τις επιλογές ουσίας.

Ίσως τα δώρα της ζωής αυτή τη στιγμή είναι λίγα, απλά και απλοϊκά… ωστόσο, είναι αυτά που κρίνονται απαραίτητα προφανώς για να έχουμε μία νέα υγιή βάση, και να προχωρήσουμε από εδώ και στο εξής.

Ας κοιτάξουμε γύρω μας… ένα χέρι αγάπης, ένα τρυφερό χαμόγελο, ένα άγγιγμα, ένα ανθισμένο δέντρο, ένα κατοικίδιο, μία ηλιαχτίδα… Είναι δώρα που παρέχονται και δεν τα έχουμε προσέξει ιδιαίτερα… Ένας καλός φίλος, ένα ζεστό φιλί αγάπης, αξίζουν περισσότερο από πολλές παροχές που τελικά έγιναν τροχοπέδη στη ζωή μας.

Η Πανσέληνος αυτή διδάσκει υπομονή, προκειμένου να επικεντρωθούμε στις αξίες που μας δίνουν φως και αντοχές για ένα καλύτερο “αύριο”…

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός

Προσεκτική εργασία και επιμέλεια θα χρειαστείτε, εξετάζοντας λεπτομέρειες στα θέματα των υποχρεώσεων. Η εργασία σας μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες, αν ταξινομήσετε σωστά τον χρόνο και τις υποχρεώσεις. Οι δεσμεύσεις, ας είναι περιορισμένες και ας αναλάβετε το βάρος των ευθυνών που σας αναλογούν.

Με προσεκτικά βήματα, θα πάτε καλά. Συντονιστείτε με τα συμφέροντά σας και μην είστε σπάταλοι ή υπερβολικά γενναιόδωροι.

Φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας, με ένα πιο υγιεινό τρόπο και φυσική άσκηση. Ο καθαρός αέρας θα σας προσφέρει ευεξία. Αν έχετε συνήθειες, όπως το τσιγάρο ή την κακή διατροφή, ας τις περιορίσετε ή αποφασίστε να ξεκινήσετε δίαιτα.

Χαρείτε την ερωτική ή σας ζωή ή τις συντροφιές σας, διασκεδάστε λίγο ανέμελα, στις δυνατότητες που υπάρχουν. Η χαρά και το κέφι σας βοηθούν να διατηρήσετε την σπίθα ζωής και να είστε δημιουργικοί.

Πάρτε πρωτοβουλίες και ακολουθήστε ένα ενδιαφέρον που σας συναρπάζει. Μην ξεχνάτε, η Άνοιξη πλησιάζει και, είναι η εποχή σας!

Ταύρος

Ευνοϊκή η Πανσέληνος του μήνα προς το ζώδιό σας, κυρίως αν έχετε γεννηθεί στον πρώτο δεκανό ή δεκαήμερο ή έχετε πλανήτες εκεί. Καθώς ενδιαφέρεστε για τα οφέλη και την χαρά της ζωής αυτή την εποχή, διασκεδάστε με τον τρόπο που εσείς αισθάνεστε καλά, απλά, λιτά πιθανώς, αλλά με διάθεση να ζήσετε και να χαρείτε κάθε λεπτομέρεια που δίνει ένα νέο τόνο στην καθημερινότητά σας.

Ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που σας κουράζουν σε άλλες περιόδους, αλλά και εξηγήστε στο παιδί σας ή στο ταίρι σας, πώς κάποιες λεπτομέρειες προσφέρουν ουσία και ευχαρίστηση. Ξεκινήστε εστιάζοντας στην ουσία και βλέποντας από μία καλύτερη οπτική τη σχέση σας!

Οι υπερβολές του χθες, απομακρύνονται πλέον.

Δώστε ένα τόνο ομορφιάς στον καθημερινό σας χώρο, ακόμη κι αν είναι χώρος δουλειάς. Θα αισθανθείτε καλύτερα. Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση και θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν ευκαιρίες για θαυμαστές ή και κάποια πρακτικά οφέλη μετά από την δική σας αλλαγή.

Δίδυμοι

Τα θετικά με την Πανσέληνο στην Παρθένο που δημιουργεί ένα άγχος, είναι να σκεφθείτε λίγο καλύτερα πως όλα ελέγχονται από την δύναμη του νου. Επομένως, καλείστε να επικρατήσετε με την λογική. Καθώς ο κυβερνήτης σας, Ερμής , είναι κυβερνήτης και της Πανσελήνου και βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, προσδίδοντας ρομαντική διάθεση, ίσως η αίσθηση είναι λίγο ασαφής.

Η ευγένεια και ο σωστός διάλογος, πρέπει να γίνουν η δύναμή σας, να αναλύετε και να αναπτύσσετε τις θέσεις σας, με ευελιξία και επιχειρήματα που καλύπτουν αυτά των άλλων. Με το ταίρι σας, η ισορροπία της σχέσης, απαιτεί γλυκύτητα και ευγένεια.

Σε διαπραγματεύσεις, διατηρείτε την ποιότητα του στόχου και μην κάνετε…εκπτώσεις! Αντίθετα, αν έχετε συχνές εξόδους, θα δεχθείτε τον θαυμασμό, ή θα βρείτε κάποιον που θα σας ενδιαφέρει πολύ.

Η περίοδος αυτή προκαλεί και ένταση, κατά συνέπεια μία κόπωση. Μπορεί μάλιστα, να έχετε αντιδράσεις με τους οικείους σας, ή να δεχθείτε σχόλια από την οικογένεια για την στάση και τις επιλογές σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;