Έρευνα: Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να κάνεις σεξ;
Το σεξ είναι πολύ σημαντικό σε μία σχέση. Για αυτό δες ποια είναι η καταλληλότερη ώρα για να το κάνεις!

Το σεξ είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε μία σχέση. Περνάς κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου και φαίνεται και η χημεία σας! Αυτό που δεν ήξερες, όμως, είναι ότι υπάρχει και η κατάλληλη ώρα για να κάνεις σεξ.

Ναι, ναι καλά διάβασες. Δεν είναι όλες οι ώρες της ημέρας ίδιες και μπορείς να κάνεις σεξ όποτε θέλεις. Μία νέα έρευνα έρχεται για να σου πει πότε είναι η καλύτερη ώρα και στιγμή για να κάνεις τη πράξη αυτή με τον σύντροφό σου.

Η έρευνα του Frontiers in Psychology έδειξε ότι το timing της λίμπιντο του άνδρα και της γυναίκας διαφέρουν. Οι γυναίκες έχουν ερωτική επιθυμία το απόγευμα ενώ οι άνδρες το πρωί!

Η έρευνα έδειξε ακόμη ότι τα περισσότερα ζευγάρια κάνουν σεξ μεταξύ 9 με 12 το βράδυ. Δηλαδή την ώρα του ύπνου. Ωστόσο, οι ειδικοί αναφέρουν ότι το σεξ πριν τον ύπνο δεν είναι απαραίτητα το ιδανικό! Μπορεί να είναι βολικό και χαλαρωτικό, αλλά έχει ένα βασικό μειονέκτημα!

“Το σεξ πριν τον ύπνο δεν είναι κακό. Απλώς οι περισσότεροι είναι εξαντλημένοι”, αναφέρει ο γιατρός και συγγραφέας Michael Breus.

“Για την πλειοψηφία των ανθρώπων, το σεξ μειώνει την ένταση και χαλαρώνει. Πολλούς τους βοηθά να κοιμηθούν”, αναφέρει η Lisa Thomas, ειδική στις σχέσεις και στο σεξ.

Ωστόσο, συμφωνούν ότι ο ύπνος μαζί με τον σύντροφό σου, βελτιώνει την ποιότητα του σεξ. Όσο ξεκουράζεσαι το βράδυ, το σώμα δημιουργεί ορμόνες και ξυπνάς με περισσότερη ενέργεια και δημιουργικότητα για ικανοποιητικό σεξ.

Μάλιστα η έρευνα έδειξε ότι η καταλληλότερη ώρα για να κάνεις σεξ είναι 3 το μεσημέρι! Οπότε στο διάλειμμα από τη δουλειά ή όταν επιστρέφεις από τη σχολή μπορείς άφοβα να κάνεις σεξ! Θα το ευχαριστηθείς και περισσότερο!

Το πρωινό σεξ μπορεί να μην είναι και πάλι ιδανικό αν έχετε άλλο πρόγραμμα. Το μεσημέρι και το απόγευμα είναι πολύ καλύτερο!

Δες ακόμα: 3 σημάδια στο σεξ που μαρτυρούν ότι… μάλλον είστε στα χωρίσματα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;