5 σημάδια για να καταλάβεις επιτέλους αν σε θέλει!
Μ'αγαπάς ή τζάμπα πίνω, που λέει κι ο λαός;

Έχετε κάποια επικοινωνία, αλλά δεν είστε ούτε σε σχέση, ούτε θα είσαι ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρει τηλέφωνο όταν του συμβεί κάτι.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, εμείς οι ίδιοι κάνουμε τα πράγματα πάντα να φαίνονται πιο δύσκολα από ότι είναι, ενώ στην πραγματικότητα, με δυο ξεκάθαρες κουβέντες και λίγη ειλικρίνεια, το πρόβλημα δεν θα ήταν “πρόβλημα”.

Αν, λοιπόν, αμφιταλαντεύεσαι για το αν του αρέσεις πραγματικά ή απλώς παίζει με το χρόνο σου, τότε ρίξε μια ματιά στα παρακάτω σημάδια.

Τις περισσότερες φορές αποδεικνύουν πως ο άλλος όντως ενδιαφέρεται για σένα, αλλά ενδεχομένως δεν έχει πιο άμεσο τρόπο να στο δείξει.

1. Σου έχει κάνει like σχεδόν σε ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες του Instagram και γενικώς σε παρακολουθεί στενά στα social media. Ντρέπεται πολύ μάλλον να σου ζητήσει να βρεθείτε από κοντά.

2. Όταν είστε μαζί γελάει φουλ με τα αστεία σου και γενικώς βρίσκει πολύ πετυχημένο το χιούμορ σου. Δε μπορείς να το παραβλέψεις αυτό!

3. Όταν σου αποκαλύπτει κάτι σημαντικό για τον εαυτό ή τη ζωή του ακουμπάει το χέρι ή το πόδι σου. Ή ψάχνει αφορμή ή έχει παθιαστεί τόσο με αυτό που λέει που θέλει να νιώσει πως τον καταλαβαίνεις και συμπάσχεις.

4. Σου στέλνει μηνύματα αργά το βράδυ, όχι απαραίτητα για να σου πει να βγείτε, απλώς για να δει τι κάνεις ή πως πέρασες τη μέρα σου.

5. Σου δίνει το σκούφο του όταν κάνει κρύο και δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα αν θα του τον επιστρέψεις.

Δες ακόμα: 3 τρανταχτά σημάδια που φανερώνουν ότι ακόμα σου λείπει ο πρώην

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;