18 μέρη στον κόσμο που η Google Earth δε θέλει να δεις!
Εμείς τα είδαμε και τώρα είναι η δική σου σειρά!

H Google Earth μας έχει δώσει άπειρες φορές την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στον κόσμο, χωρίς ουσιαστικά να χρειαστεί να σηκωθούμε από εκεί που καθόμαστε, ενώ προσφέρει γενικώς ένα σωρό δυνατότητες, που, πριν χρόνια, φάνταζαν επιστημονική φαντασία.

Την έπιασε στα πράσα… απ’ το Google Maps!

Το σύστημα πλοήγησής της, μπορεί να σε κάνει να περιπλανιέσαι σε κάθε γωνία του πλανήτη, απ’ το να χαζεύεις μακρινές πόλεις, βουνά και δάση, τα οποία ενδεχομένως να μην επισκεφτείς ποτέ, μέχρι να τσεκάρεις το σπίτι που μένει ο αδερφός, ο φίλος ή η κολλητή σου στο εξωτερικό.

Είτε, λοιπόν, υπάρχει λόγος σοβαρός, είτε για λόγους διασκέδασης, η google earth μας καλύπτει κάθε ανάγκη. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες δορυφορικές εικόνες που δεν θα μπορούσε να “πιάσει” το μάτι μας όσο αετίσιο κι αν είναι!

Κάποια μέρη στον πλανήτη είναι τόσο καλά κρυμμένα και απόμερα, που ακόμα και μέσω Google earth είναι δύσκολο να τα εντοπίσεις.

Το ήξερες, για παράδειγμα, ότι μπορείς να δεις ένα γκράφιτι στον ηφαιστειακό κρατήρα στο Μεξικό ή… ένα μυστικό κρησφύγετο του Μπάτμαν στην Ιαπωνία; Του Μπάτμαν, ναι, καλά άκουσες!

Αυτά και άλλα πολλά θα ανακαλύψεις στο παρακάτω βίντεο:

Δες ακόμα: 8 απίστευτα μέρη που υπάρχουν στον κόσμο, αλλά φαίνονται λες και βγήκαν από παραμύθι!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;