Master Chef 2019: Η ανακοίνωση για τη χαμένη ομάδα που δυσκόλεψε πολύ τον αρχηγό της!
Μετά το τέλος της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας στο Master Chef 2019, ο αρχηγός της χαμένης ομάδας έπρεπε να πάρει μία δύσκολη απόφαση!

Μετά το πέρας της πρώτης ομαδική δοκιμασίας και την ανάδειξη του νικητή, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μία ανακοίνωση που αλλάζει τα πάντα στο Master Chef 2019!

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της χαμένης ομάδας, που ήταν η κόκκινη έπρεπε να επιλέξει ένα άτομο από την ομάδα του και να του δώσει ασυλία. Έτσι, ο Ντέιβιντ Τζίμερσον που ήταν και ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας που έχασε στην πρώτη ομαδική δοκιμασία πήρε τη δύσκολη απόφαση.

“Στην συγκεκριμένη ομαδική δοκιμασία, ο αρχηγός, ο Ντέιβιντ έχει δικαίωμα να επιλέξει έναν ή μία και να του δώσει ασυλία. Αυτός ή αυτή, δεν θα χρειαστεί καν να μπει στην κουζίνα. Άρα στην αυριανή ψηφοφορία θα έχουμε δύο άτομα με ασυλία. Αυτόν ή αυτή που θα υποδείξει ο Ντέιβιντ τώρα, που μπορεί να είναι και ο ίδιος του ο εαυτός και τον νικητή της δοκιμασίας για την ασυλία”, ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Μανώλης Σαρρής ως υπαρχηγός στην ομαδική δοκιμασία ζήτησε να μη του δώσει την ασυλία και ο ίδιος ο Ντέιβιντ ως αρχηγός δεν θέλησε να την κρατήσει για τον εαυτό του!

Ο Ντέιβιντ έπειτα από σκέψη επέλεξε να τη δώσει στην Γιάννα Ρέντεση που δεν έχει εμπειρία σε επαγγελματική κουζίνα και παρόλα αυτά έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στην κουζίνα και η ομάδα του επικρότησε την επιλογή του!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Master Chef 2019: Αυτοί είναι οι νικητές της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;