Στο 2o επεισόδιο του Napkin Challenge, η food editor του Playboy λερώνεται με το παραδοσιακό ελληνικό street food.
Λότζα ονόμαζαν οι παλιοί τον βοηθητικό χώρο που είχαν οι κουζίνες στην επαρχία και εξυπηρετούσε αποκλειστικά την νοικοκυρά στις δουλειές της.
Λότζα ονόμασε και ο Νίκος Γεωργόπουλος το παραδοσιακό σουβλατζίδικο που διατηρεί στην Ηλιούπολη με την αυθεντική συνταγή του Αιγιώτη παππού για τα πιο τίμια σουβλάκια της περιοχής…
Διάβασε τη συνέχεια στο Playboy.gr
Ακολούθησε το neolaia.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Τεχνικοί - Τεχνίτες
Πλήρης Απασχόληση
03-01-2024
Μενίδι
Παραγωγή
Πλήρης Απασχόληση
11-03-2024
Ασπρόπυργος
⚽🏀 LIVE SCORES
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..