Frozen II: Το πρώτο τρέιλερ είναι εδώ και είναι φανταστικό!
Το πρώτο τρέιλερ για το Frozen II είναι εδώ και μας έχει ξετρελάνει!

Το Frozen πριν μία πενταετία περίπου ήταν παντού! Το τραγούδι το άκουγες όπου γυρίσεις. Σε τέτοιο σημείο που μπορεί να είχες φτάσει και στα όριά σου. Βέβαια, η ταινία ήταν αρκετά καλή οπότε δικαιολογημένα.

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ της ταινίας θα έρθει σε όλους τους κινηματογράφους τον Νοέμβριο και από ότι φαίνεται από το τρέιλερ θα είναι αρκετά πιο σκοτεινό!

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη το πρώτο teaser τρέιλερ για το σίκουελ του Frozen, στο οποίο βλέπουμε τους αγαπημένους ήρωες Έλσα, Άννα, Κριστόφ και Όλαφ να μπλέκουν σε νέες περιπέτειες.

Η επιστροφή μας στον μαγικό κόσμο της Έλσα και της Άννα προβλέπεται πολύ μαγική και διαφορετική από ότι την προηγούμενη φορά! Οι ήρωες φαίνεται να έχουν μεγαλώσει και μαζί τους και το κοινό τους οπότε λογικά είναι η ιστορία να απευθύνεται σε μεγαλύτερης ηλικίας παιδιάς!

Το τρέιλερ ξεκινά με την Έλσα να προσπαθεί να δαμάσει τις δυνάμεις της κόντρα στα κύματα. Το στιγμιότυπο θυμίζει κάτι από “γέννηση” μιας νέας υπερηρωδίας. Σε άλλη στιγμή οι βασικοί ήρωες εμφανίζονται να περιπλανώνται σε μια “φθινοπωρινή” χώρα και να αντιμετωπίζουν πληθώρα

Δες και το σχετικό τρέιλερ!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης: Όσκαρ 2019: Οι ταινίες που δεν πήραν υποψηφιότητες αλλά αξίζει να δεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;