Τατουάζ: Τίτλοι τέλους για την επιτυχημένη σειρά του ALPHA!
Το Τατουάζ του ALPHA θα ολοκληρωθεί με τον δεύτερο κύκλο του αυτόν τον Ιούνιο!

Όπως όλα δείχνουν η επιτυχημένη σειρά του ALPHA “Το Τατουάζ” θα ρίξει τίτλους τέλους στο τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν! Η σειρά ολοκληρώνεται στη δεύτερη σεζόν της, το καλοκαίρι. Εκείνη είναι και η περίοδος που ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Αντρέα Γεωργίου με τον Alpha.

Οι συντελεστές του Τατουάζ, Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου, μετά από συνάντηση με τους συντελεστές του σταθμού αποφάσισαν ότι η σειρά τελειώσει φέτος.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Γεωργίου με ανάρτησή του μας ενημέρωσε για το τέλος της σειράς!

Είναι ένα γεγονός που μας εξέπληξε όλους καθώς “Το Τατουάζ” πάει πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης και διανύει, ίσως, και τη καλύτερη περίοδό του!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου, ο Αντρέας Γεωργίου είχε κάνει ένα κάστινγκ πρόσφατα, και, από ότι φαίνεται, δεν αφορούσαν μόνο στο Τατουάζ!

Μάλλον, ετοιμάζεται και κάποιο άλλο σίριαλ. Οι δημιουργοί του σίριαλ φαίνεται ότι έχουν ήδη στο μυαλό τους το επόμενο βήμα.

Ο δημοσιογράφος, μετά από επικοινωνίες που είχε με τρία κανάλια, μετέφερε πως ο ΑΝΤ1 εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Αντρέα Γεωργίου στο κανάλι, το OPEN αφήνει το θέμα ανοιχτό και ο ΣΚΑΪ τονίζει πως θέλει να επενδύσει στη μυθοπλασία.

Δες το σχετικό βίντεο!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης: Τατουάζ: Δείτε εδώ το trailer της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;