Τι συμβαίνει και το Instagram διαγράφει μαζικά followers;
Τις τελευταίες ώρες το Instagram έχει αρχίσει και διαγράφει αρκετούς followers από πολλούς λογαριασμούς! Γιατί γίνεται αυτό;

Κάτι έχει γίνει με το instagram και, όπως, έχουν κοινοποιήσει και πολλοί χρήστες, αλλά και πολλοί διάσημοι, η εφαρμογή διαγράφει χρήστες!

Αρκετοί απλοί χρήστες έχουν θορυβηθεί με την διαγραφεί εκατοντάδων από τους ακόλουθους τους. Για τους influencers, όμως, είναι άλλη υπόθεση.

Μεγάλα account, όπως της Ariana Grande και της Selena Gomez, είδαν τους ακόλουθους τους να μειώνονται κατά εκατομμύρια!

Από ότι είπαν και αρκετοί χρήστες ακόμα και ο λογαριασμός του ίδιου του instagram έχει χάσει αρκετούς από τους ακόλουθους του. Κανείς δε ξέρει τι συμβαίνει και ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση από την εφαρμογή.

Αλλά, από ότι φαίνεται, το instagram έχει αρχίσει μία εκστρατεία κατά των ψεύτικων και μη ενεργών λογαριασμών, αλλά και των bot λογαριασμών!

Χωρίς επίσημη ανακοίνωση από την εφαρμογή που, πλέον, ανήκει στο Facebook, τίποτα δεν είναι σίγουρα. Πολύ πιθανό η εφαρμογή να διέγραφε καιρό χρήστες, απλά τώρα να έγινε πιο γρήγορα και να φάνηκε η αλλαγή αυτή!

Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει για πρώτη φορά στην εφαρμογή που και τον Νοέμβριο είχε περάσει στη διαγραφή αρκετών ψεύτικων προφίλ ή και μη ενεργών!

Σειρά έχουν πάρει και άλλες εφαρμογές, όπως, το twitter που διαγράφουν χρήστες που spamάρουν ή είναι ανενεργοί!

Άλλοι πάλι μιλάνε για ένα πρόβλημα του instagram που πρέπει να διορθωθεί. Καθώς, λογαριασμοί πήραν πίσω τους ακόλουθους που είχαν χάσει, ενώ άλλοι έχασαν ακόμα περισσότερους. Επίσης, κάποιοι μίλησαν για πλήρη επαναφορά της εφαρμογής, εάν κάνεις restart!

Δες επίσης: Όταν οι celebrities ποζάρουν με τον νεαρό εαυτό τους το αποτέλεσμα είναι ΑΚΡΑΙΟ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;