Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το μεγάλο ντέρμπι για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου!
Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο μπάσκετ έρχεται! Οι δύο ομάδες κυνηγάνε το εισιτήριό τους για τον τελικό!

Το Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ έχει φτάσει στην ώρα των ημιτελικών και μας υπόσχεται στιγμές αγωνίας, αλλά και ωραίου θεάματος! Για την ακρίβεια σήμερα είναι το ντέρμπι των “αιωνίων” αντιπάλων Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού για την πρόκριση στον τελικό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, στον έναν από τους δύο νοκ άουτ ημιτελικούς! Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 και θα μπορείς να τον παρακολουθήσεις από την ΕΡΤ1!

Μάλιστα, ο αγώνας αυτός μοιάζει περισσότερο με τελικό, καθώς, ο νικητής θα είναι και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου!

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Ηρακλείου την Κυριακή τον νικητή του αγώνα Κύμη- ΠΑΟΚ. Αυτός ο αγώνας θα γίνει στις 17:00 και θα προβληθεί στην τηλεόραση από την ΕΡΤ2.

Για το σημερινό ντέρμπι ανακοινώθηκε χτες ότι είναι sold- out!

Οι γηπεδούχοι, που θα αγωνιστούν σε κατάμεστο γήπεδο, έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα στην περιφερειακή τους γραμμή. Εκτός αγώνα θα είναι οι τραυματίες Νίκος Παππάς και Ματ Λοτζέσκι, ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ θα δοκιμάσει λίγες ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού το πόδι του για να διαπιστωθεί αν μπορεί να μπει στη δωδεκάδα ή θα μείνει εκτός! Ο Νικ Καλάθης πάντως, παρά τις ενοχλήσεις στο πέλμα, θα αγωνιστεί κανονικά.

Οι φιλοξενούμενοι, που ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, θα έχουν νέο πρόσωπο τον Μπριάντε Γουέμπερ. Ο Αμερικανός γκαρντ με μόλις τρεις προπονήσεις στα πόδια του αντικατέστησε στην ομάδα τον Αξέλ Τουπάν.

Και αυτά είναι τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, καθώς ο Κώστας Παπανικολάου είναι έτοιμος για τον αγώνα παρόλο την ταλαιπωρία του με πυρετό.

Δες ακόμα: EuroLeague: Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμαζόμαστε με ένα ΕΠΙΚΟ βίντεο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;