Έρευνα: Ποιο από τα δύο φύλα απολαμβάνει περισσότερο το συχνό σεξ;
Νέα έρευνα μιλάει για τη σχέση που έχει η συχνότητα του σεξ με την ευημερία στη ζωή των δύο φύλων! Τα αποτελέσματα θα σε ξαφνιάσουν!

Το σεξ είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητάς σου! Ειδικά, άμα έχεις σχέση, είναι κάτι που μπορεί να κάνεις και συνέχεια. Έχεις αναρωτηθεί, όμως, ποιος ευχαριστιέται περισσότερο με τη συχνή σεξουαλική δραστηριότητας; Εσύ ή αυτός;

Σύμφωνα με μελέτη Βρετανών επιστημόνων οι συχνές ερωτικές περιπτύξεις ωφελούν περισσότερο τους άνδρες από ότι τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες περνάνε αρκετά καλά και με τα χάδια και τα φιλιά!

Μάλιστα, η μελέτη αυτή δηλώνει ότι οι άνδρες που επιδίδονται συχνά σε ερωτικές περιπτύξεις απολαμβάνουν περισσότερο τη ζωή. Για τις γυναίκες, τα συχνά χάδια και φιλιά είναι αυτά που συνδέονται με μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής!

Η μελέτη αυτή έγινε σε περίπου επτά χιλιάδες άτομα, ανδρών και γυναικών, ηλικίας 50 έως 89 ετών στην Αγγλία, οι ερευνητές συνέκριναν την συχνότητα των σεξουαλικών επαφών με την ικανοποίηση που νιώθουν τα άτομα αυτά για τη ζωή.

Για να εξακριβώσουμε κάτι, για τους ερευνητές το σεξ πάνω από δύο φορές το μήνα θεωρείτο συχνή σεξουαλική δραστηριότητα. Οπότε μην αγχωθείς για το πόσο συχνά κάνεις την εβδομάδα!

Οι Βρετανοί ερευνητές εξέτασαν τη σεξουαλική δραστηριότητα των δύο φύλων ως μία παράμετρο για την ευημερία, η οποία με τη σειρά της σχετίζεται με θετικά αποτελέσματα για την ανθρώπινη υγεία.

“Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι η συχνή σεξουαλική επαφή συνδέεται με μια σειρά από οφέλη για την ψυχολογική και σωματική ευεξία, όπως η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ψυχικής υγείας και ο μικρότερος κίνδυνος ορισμένων μορφών καρκίνου και θανατηφόρων στεφανιαίων επεισοδίων”, δήλωσε ο καθηγητής Λι Σμιθ από το Πανεπιστήμιο «Anglia Ruskin».

Τα αποτελέσματα της μελέτης αυτής μιλάνε ξεκάθαρα για την καλύτερη ευημερία του άνδρα σε σχέση με τη συχνή σεξουαλική επαφή!

Δες επίσης: Έρευνα: Ποιοι τύποι ανθρώπων είναι πιο πιθανό να απιστήσουν σε μία σχέση;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;