Άγιος Βαλεντίνος: Προτάσεις για να περάσεις ένα αξέχαστο βράδυ!
Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και εσύ θέλεις να περάσεις μία αξέχαστη νύχτα! Δες εδώ πώς!

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μόλις μία μέρα μακριά και εσύ σκέφτεσαι πυρετωδώς με ποιον τρόπο να εντυπωσιάσεις τον “Βαλεντίνο” σου! Θέλεις να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι αν είσαι πραγματικά ερωτευμένος μπορείς να κάνεις απλά πραγματάκια και να περάσετε και οι δύο ένα αξέχαστο βράδυ! Ένα βράδυ που θα δώσει ξανά μία παραπάνω σπίθα στη σχέση σας.

Έτσι και αλλιώς, για αυτό δεν είναι αυτή η γιορτή;

Για πάμε να δούμε πώς μπορείς να το πετύχεις αυτό!

1. Κλείσε τραπέζι σε ένα ωραίο εστιατόριο

Κάνε μία κράτηση για δύο σε ένα μοντέρνο και με ωραίες γεύσεις εστιατόριο. Ντύσου, στολίσου και ζήτα το ίδιο και από αυτόν. Θα μιλήσετε για διάφορα πράγματα όλο το βράδυ, θα φλερτάρετε και θα δεις ότι θα είναι ότι πιο ρομαντικό έχεις κάνει τελευταία.

2. Σινεμά

Βρες μία αρκετά ρομαντική ταινία και πηγαίνετε μαζί να τη δείτε. Είναι ένα κλασικό παράδειγμα ραντεβού. Μπορείς εκεί στο σκοτάδι να βάλεις το κεφάλι σου πάνω του και να την παρακολουθήσετε την ταινία πιο ρομαντικά.

3. Role- playing

Με το να υποδυθείτε κάποιους ρόλους και να “γνωριστείτε” από την αρχή θα ανάψετε ξανά τη φλόγα στη σχέση σας και θα περάσετε μία ρομαντική και αστεία βραδιά. Θα δεις πόσο θα λυθείς με αυτό!

4.  Τραπέζι στο σπίτι

Ετοίμασε φαγητό και μία υπέροχη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Κεριά, λουλούδια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Επίσης, να ντυθείς όμορφα και να είσαι λες και είστε έξω. Στη ζεστασιά του σπιτιού σας θα είστε πιο άνετοι και μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε.

5. Φτιάξε μία ιδιαίτερη κατάσταση στο σπίτι

Φτιάξε μία σέξι ατμόσφαιρα! Ντύσου και εσύ σέξι και περίμενε τον! Θα περάσετε και οι δύο πολλοί ωραία και θα νιώσετε ξανά μικροί!

6. Στόλισε το δωμάτιο

Στόλισε όμορφα το δωμάτιο με κεριά, τριαντάφυλλα, φωτάκια. Κάνε μία πολύ ρομαντική κατάσταση! Φτιάξε και κάτι για να τσιμπήσετε όσο είστε ξαπλωμένοι και θα δεις ότι ο Άγιος Βαλεντίνος θα περάσει υπέροχα!

Δες επίσης: Τι δώρο ταιριάζει σε κάθε ζώδιο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;