Θεόφιλος Σεχίδης: Όταν η ιστορία του είχε γίνει επεισόδιο στον
Ο Θεόφιλος Σεχίδης είχε διαπράξει ένα αποτρόπαιο έγκλημα και είχε γίνει το κεντρικό θέμα σε ένα επεισόδιο της σειράς "Κόκκινος Κύκλος"!

Τον Αύγουστο του 1996, τα εγκλήματα που είχε διέπραξε τον Μάιο του ίδιου έτους ο 24χρονος φοιτητής της Νομική, Θεόφιλος Σεχίδης, έγιναν γνωστά και συντάραξαν την Ελλάδα! Πέρα από το ότι είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο με τα εγκλήματα του, μετά από λίγα χρόνια έγινε και θέμα μίας από τις πιο γνωστές σειρές της ελληνικής τηλεόραης.

Μάλιστα, η πολύκροτη υπόθεση του Θεόφιλου Σεχίδη και της δολοφονίας πέντε μελών της οικογένειάς του αποτέλεσε θέμα επεισοδίου της γνωστής σειράς “Κόκκινος Κύκλος”.

Ο Θέοφιλος Σεχίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, αλλά τα αποτρόπαια εγκλήματα του θα συζητιούνται για αρκετό καιρό!

Στο επεισόδιο αυτό της γνωστής σειράς, παρουσιάζεται το ψυχιατρικό ιστορικό του Θεόφιλου Σεχίδη, οι σχέσεις του με τα μέλη της οικογένειάς του καθώς και το χρονικό των στυγνών δολοφονιών. Βέβαια, τα στοιχεία και τα ονόματα των χαρακτήρων είναι ελαφρώς παραλλαγμένα!

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο παίζουν οι ηθοποιοί Μηνάς Χατζησάββας, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Ελένη Κοκκίδου, Παναγιώτα Βλαντή, Βίκυ Πρωτογεράκη, Πάνος Κρανιδιώτης, Θάνος Γραμμένος, Εφη Παπαθεοδώρου, Θανάσης Δόβρης, Δημήτρης Αγοράς και Γιάννης Ράγκος, με το σενάριο να υπογράφει ο Αλέξανδρος Κακκαβάς και τη σκηνοθεσία ο Μπάμπης Σπανός.

Δες το επεισόδιο του “Κόκκινου Κύκλου” εδώ!

Δες ακόμα: Θεόφιλος Σεχίδης: Έφυγε από τη ζωή ο μακελάρης της Θάσου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;