Survivor 2019: Ακραίο αλλά αποχωρεί κι άλλη παίκτρια οικειοθελώς! (video)
Άλλη μία ξαφνική αποχώρηση από το Survivor 2019 έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική ομάδα! Δες ποια παίκτρια αποχώρησε!

Μπορεί η ελληνική ομάδα να έχει πάρει τα πάνω της όσον αφορά τα αγωνίσματα του Survivor 2019, αλλά έχει συνεχώς τραυματισμούς παικτών και ξαφνικές αποχωρήσεις. Μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Μαργαρίτη και την αποχώρησή του, ήρθε και άλλη μία αποχώρηση!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, πως είχε ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο νέο για την ελληνική ομάδα!

Το δυσάρεστο είναι ότι η Νάντια Μαυρουδέα αναγκαστικά θα αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω ιατρικού προβλήματος, ενώ το ευχάριστο ήταν ότι η Ρία Κολοβού θα επιστρέψει κανονικά στην ομάδα και πίσω στο Survivor 2019.

“Τα άσχημα νέα είναι ότι η συμπαίκτριά σας, η Νάντια Μαυρουδέα, για ιατρικούς λόγους δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι άλλο μαζί μας. Δεν θα μπορέσει να παραμείνει στο Survivor 2019 και θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο γιατρός συνέστησε στην παίκτρια να αποχωρήσει.

Δεν έχει σημασία ποιο ακριβώς είναι το ιατρικό πρόβλημα, αλλά θέλω να σας πω ότι είναι καλά και ότι πολύ σύντομα θα είναι 100% καλά, αλλά οι συνθήκες διαβίωσης εδώ πέρα, ο καυτός ήλιος και το πρόβλημα που έχει συνιστούν επιστροφή άμεσα στην Ελλάδα”

Πέρα από την επιστροφή της Ρίας Κολοβού στην ομάδα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε και την είσοδο δύο νέων παικτών στην ελληνική ομάδα! Οι δύο νέοι παίκτες της ελληνικής ομάδας είναι ο Βασίλης Βασιλικός και η Ελπίδα Μεζιρίδου.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Survivor 2019: Αυτή είναι η ομάδα που πήρε τη νίκη και το έπαθλο! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;